Libnet.ro
UNICEF

20:31

Kovesi declara, pentru Europa Libera, ca nu intra in politica: Nu plec din magistratura

Adevărul Adevărul,
Kovesi declara, pentru Europa Libera, ca nu intra in politica: Nu plec din magistratura

Laura Codruta Kovesi, fost procuror-sef al DNA si candidat pentru functia de procuror-sef european a declarat marti pentru Europa Libera ca nu a avut nici un fel de contact cu politicieni si nu are intentia de a pleca din magistratura, raspunzand astfel speculatiilor privind intrarea sa in politica. continuă pe Adevărul

Laura Codruta Kovesi nu vrea sa intre in politica: Nu plec din magistratura

Laura Codruta Kovesi, fost procuror-sef al DNA si candidat pentru functia de procuror-sef european a declarat marti pentru Europa Libera canu are intentia de a pleca din magistratura. Kovesi.

Laura Codruta Kovesi respinge o candidatura la prezidentiale: Nu plec din magistratura

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi a respins posibilitatea de a intra in politica si a candida in alegerile prezidentiale de la finalul anului. intr-o declaratie data pentru Europa Libera,.

VOLT pentru Europa si interese nationale de netrecut

Cozile formate de romanii din diaspora la unele sectii de votare din strainatate sunt impresionante si releva o implicare democratica de laudat. Din pacate, chiar daca cifra voturilor se indreapta catre 200. 000, acest vot este proportional mic, fata de cele 5 milioane de romani estimati a trai peste granite. Aceasta mobilizare mai demonstreaza faptul ca Europarlamentarele 2019 translateaza o lupta politica romaneasca peste granite. Altfel, votantii romani rezidenti, de exemplu in Germania, puteau vota comod, prin corespondenta, un candidat autohton.

Mihai Sora ii indeamna pe romani sa mearga la VOT: Pentru copii, pentru Europa, pentru tot ce ne tine impreuna

Mihai Sora transmite un mesaj in care ii indeamna pe romani sa iasa la vort. Filosoful in varsta de 102 aniarata ca el si-a exercitat dreptul la vot, spunand ca a facut-o pentru copii, pentru Eu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )