Libnet.ro
UNICEF

23:00

Kovesi ar fi pe lista scurta de 5 pentru postul de procuror sef european. De ce nu mai poate fi blocata de PSD

Hotnews Hotnews,
 Kovesi ar fi pe lista scurta de 5 pentru postul de procuror sef european. De ce nu mai poate fi blocata de PSD

Comisia de selectie a procurorului sef european, functie pentru care s-a inscris Laura Codruta Kovesi, aproape a finalizat lista scurta a candidatilor selectati. Pe ea s-ar afla si Kovesi, au declarat pentru Europa Libera surse de la Bruxelles. Procedura de selectie a procurorului sef european este una care nu depinde de tara din care e candidatul si se face exclusiv de catre o comisie formata din 12 membri, astfel ca tara de origine nu mai poate bloca numirea. continuă pe Hotnews

Kovesi, pe lista scurta pentru postul de procuror-sef european

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi s-ar afla pe lista scurta de cinci persoane selectate pentru postul de sef al Parchetului European.

Laura Codruta Kovesi candideaza pentru functia de procuror-sef european

Laura Codruta Kovesi, fost procuror general al Romaniei 2006-2012) si fost procuror sef DNA 2013-2018), candideaza pentru functia de procuror-sef european, potrivit unor surse din cadrul institutiilor europene.

Fostul procuror-sef al DNA Laura Codruta Kovesi si-a depus candidatura pentru postul de sef al Parchetului European - surse

Fostul procuror-sef al DNA Laura Codruta Kovesi si-a depus candidatura pentru postul de sef al Parchetului European, procedura de selectie fiind in plina desfasurare la nivelul Comisiei Europene, au declarat pentru G4Media. ro surse din cadrul Comisiei Europene.

Presa: Laura Codruta Kovesi candideaza pentru postul de sef al Parchetului European

Fosta sefa a DNA si-a depus candidatura pentru postul de sef al Parchetului European, procedura de selectie fiind in plina desfasurare la nivelul Comisiei Europene.

Irlandezul Philip Lane candidat pentru postul de economist sef al BCE

Irlanda a propus luni candidatura lui Philip Lane, actualul guvernator al Bancii Irlandei, pentru a-i succeda lui Peter Praet in postul de economist sef al Bancii Centrale Europene BCE).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )