Libnet.ro
UNICEF

07:46

Presa: Laura Codruta Kovesi candideaza pentru postul de sef al Parchetului European

Adevărul Adevărul,
Presa: Laura Codruta Kovesi candideaza pentru postul de sef al Parchetului European

Fosta sefa a DNA si-a depus candidatura pentru postul de sef al Parchetului European, procedura de selectie fiind in plina desfasurare la nivelul Comisiei Europene. continuă pe Adevărul

Laura Codruta Kovesi candideaza pentru functia de procuror-sef european

Laura Codruta Kovesi, fost procuror general al Romaniei 2006-2012) si fost procuror sef DNA 2013-2018), candideaza pentru functia de procuror-sef european, potrivit unor surse din cadrul institutiilor europene.

Fostul procuror-sef al DNA Laura Codruta Kovesi si-a depus candidatura pentru postul de sef al Parchetului European - surse

Fostul procuror-sef al DNA Laura Codruta Kovesi si-a depus candidatura pentru postul de sef al Parchetului European, procedura de selectie fiind in plina desfasurare la nivelul Comisiei Europene, au declarat pentru G4Media. ro surse din cadrul Comisiei Europene.

FACIAS sesiseaza organele de urmarire penala impotriva Laurei Codruta Kovesi

Fundatia pentru Apararea Cetatenilor impotriva Abuzurilor Statului FACIAS) a sesizat Sectia pentru Magistrati cu privire la faptele fostului procuror sef DNA, Laura Codruta Kovesi, de divulgare de informatii.

Laura Codruta Kovesi revine in forta: Fosta sefa a DNA candideaza pentru Parchetul European. Cum poate fi oprita de actuala putere

Fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, se pregateste sa revina in forta la aproximativ jumatate de an dupa ce a fost inlaturata in urma eforturilor lui Tudorel Toader. Conform unor surse din cadrul.

VICTOR PONTA: intamplarea de la DNA Ploiesti, o rusine pentru justitie

Presedintele Pro Romania, anchetat in trecut de DNA, sustine ca ceea ce s-a intamplat la DNA Ploiesti este o rusine pentru justitia din Romania si spune ca fostul procuror sef al DNA, Laura Codruta Kovesi si fostul adjunct al acesteia, Marius Iacob l-au protejat pe Dragnea.

Acuzatiile de PLAGIAT la adresa lucrarii de doctorat ale Laurei Codruta Kovesi sunt RELUATE. Ce sustine o asociatie

Asociatia Grupul pentru Reforma si Alternativa Universitara GRAUR) va solicita Ministerului Educatiei anularea deciziei de neplagiat si retragerea de indata a titlului de doctor acordat in conditii.

Asociatia GRAUR: Teza de doctorat a Laurei Codruta Kovesi este plagiata

Asociatia Grupul pentru Reforma si Alternativa Universitara GRAUR) anunta ca va solicita Ministerului Educatiei anularea deciziei de neplagiat si retragerea de indata a titlului de doctor, acordat in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )