Libnet.ro
UNICEF

12:45

Kovesi a mers prea departe in slugarnicia ei. Traian Basescu, prima reactie dupa chemarea fiicei sale la DNA: Mi-a distrus aproape toata familia aceasta doamna pe care tot eu am inventat-o (VIDEO)

B1 B1,
Kovesi a mers prea departe in slugarnicia ei. Traian Basescu, prima reactie dupa chemarea fiicei sale la DNA: Mi-a distrus aproape toata familia aceasta doamna pe care tot eu am inventat-o (VIDEO)

Traian Basescu face acuzatii dure al adresa procurorului sef al DNA Laura Codruta Kovesi dupa ce fiica lui Ioana Basescu a fost audiata timp de patru ore. Pe Kovesi eu am inventat-o, dar nu stiam ca este. continuă pe B1

Traian Basescu, un nou atac la sefa DNA: Din mine, Kovesi are un adversar. Mi-a distrus toata familia aceasta doamna pe care am inventat-o

Dupa audierea fiicei sale, Ioana, Traian Basescu a lansat un nou atac la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Zece minute a stat fiica mea in fata procurorului cu rugamintea: dati-mi.

Traian Basescu, despre Kovesi: Mie, cu provocatori, falsuri, inscenari mi-a distrus aproape toata familia aceasta doamna, pe care am inventat-o, dar nu am stiut ca e si sluga

Traian Basescu a dezvaluit, intr-o declaratie acordata Romania TV, care sunt acuzatiile pe care procurorii anticoruptie i le aduc fiicei sale Ioana si a acuzat DNA ca vrea sa-i distruga familia. Au distrus fratele, nepotul, ginerele. , a spus fostul presedinte. El o face responsabila pentru aceste anchete pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi.

Traian Basescu s-ar fi intalnit cu Gabriel Oprea

Presedintele PMP Traian Basescu s-a intalnit joi dupa-amiaza cu fostul ministru de Interne Gabriel Oprea, la acesta acasa, sustin surse citate de adevarul. ro. Traian Basescu nu a negat informatia,.

Traian Basescu: Intentia a fost sa o aresteze pe fiica mea. O voi apara public cu toata forta (VIDEO)

DNA a avut intentia sa o aresteze pe Ioana Basescu. Dezvaluirea a fost facuta de fostul presedinte Traian Basescu in exclusivitate pentru B1 TV si vine in contextul in care, joi, DNA a pus-o sub.

Adevarul: Traian Basescu s-a intalnit cu Gabriel Oprea miercuri, la Oprea acasa

Presedintele PMP Traian Basescu s-a intalnit ieri dupa-amiaza cu fostul ministru de Interne Gabriel Oprea, la Oprea acasa, relateaza Adevarul citand surse politice. Contactat de Adevarul, Basescu n-a negat informatia, insa a declarat: Sursele dumneavostra va spun niste barfe.

Radu Tudor: Traian Basescu ar trebui sa aplaude arestarea fiicei sale

Ioana Basescu, fiica fostului presedinte Traian Basescu, este audiata joi dimineata la sediul DNA. Ioana Basescu a ajuns la sediul DNA in jurul orei 08:20 si nu a stat de vorba cu.

Traian Basescu: Gabriel Oprea trebuie sa demisioneze imediat

Fostul presedinte Traian Basescu a spus joi, la un post TV, ca fostul ministru de Interne Gabriel Oprea nu avea voie sa ceara ca senatorii sa nu voteze pentru incuviintarea cererii DNA si ca, in.

Ce le spunea Traian Basescu, in 2006, tinerilor pesedisti: Nu puneti mana pe bani

In 2006, prezent la scoala de vara a organizatiei de tineret a PSD, Traian Basescu ii sfatuia pe tinerii pesedisti sa nu puna mana pe bani daca cineva le ofera vreo donatie pentru campania electorala. Fostul presedinte le explica tinerilor social-democrati ca cea mai sigura metoda este sa se incaseze banii prin trezoreria partidului.

Traian Basescu: S-a ajuns la situatia in care Gabriel Oprea trebuie sa demisioneze imediat. Nu are alta solutie. Parlamentul nu poate relua votul dintr-un motiv simplu, cel al precedentului (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a viorbit joi, intr-o interventie telefonica in cadruls emisiunii Dosar de politician, despre protestele care au fost organizate in Bucuresti si.

Victor Ponta, atac la Traian Basescu: Este exact Victor Frankenstein. Acum se jeluieste degeba!

Victor Ponta nu uita si nu iarta. Drept pentru care fostul premier lanseaza un atac dur la adresa lui Traian Basescu, care s-a trezut cu fiica cea mare prinsa intr-un scandal penal. Un singur.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )