Libnet.ro
UNICEF

09:15

Traian Basescu: Gabriel Oprea trebuie sa demisioneze imediat

Antena3 Antena3,
Traian Basescu: Gabriel Oprea trebuie sa demisioneze imediat

Fostul presedinte Traian Basescu a spus joi, la un post TV, ca fostul ministru de Interne Gabriel Oprea nu avea voie sa ceara ca senatorii sa nu voteze pentru incuviintarea cererii DNA si ca, in. continuă pe Antena3

Traian Basescu: S-a ajuns la situatia in care Gabriel Oprea trebuie sa demisioneze imediat. Nu are alta solutie. Parlamentul nu poate relua votul dintr-un motiv simplu, cel al precedentului (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a viorbit joi, intr-o interventie telefonica in cadruls emisiunii Dosar de politician, despre protestele care au fost organizate in Bucuresti si.

Gabriel Oprea trebuie sa demisioneze astazi din Parlament

Senatorii liberali ii cer fostului vicepremier Gabriel Oprea sa demisioneze in cursul zile din Parlament pentru a putea fi urmarit penal, acuzandu-l de comportament ''ticalos si las '', intrucat ar fi implorat salvarea prin sms-uri trimise tuturor senatorilor, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

Senatul rusinii nationale! Gabriel Oprea scapa de urmarirea penala. Fostul vicepremier ramane protejat de imunitatea parlamentara, in fata procurorilor. 73 de senatori au votat impotriva cererii DNA in dosarul mortii lui Bogdan Gigina

Gabriel Oprea nu poate fi urmarit penal, au decis senatorii. in favoarea cererii DNA au fost 45 voturi pentru, 73 impotriva, iar sase senatori s-au abtinut. Oprea era acuzat de ucidere in culpa in cazul mortii politistului Bogdan Gigina.

Judecatorul Cristi Danilet explica efectele votului prin care 73 de senatori au decis ca Gabriel Oprea nu trebuie anchetat de DNA pentru moartea politistului Bogdan Gigina: Justitia este impiedicata a se infaptui. O putere politica se opune

Judecatorul Cristi Danilet, membru in Consiliul Superior al Magistraturii CSM), a precizat, marti, pe blogul sau, ca votul dat de senatori impotriva inceperii urmaririi penale a lui Gabriel Oprea reprezinta un conflict constitutional intre puteri, intrucat justitia este impiedicata a se infaptui, din cauza ca o putere politica a statului se opune.

Adevarul: Traian Basescu s-a intalnit cu Gabriel Oprea miercuri, la Oprea acasa

Presedintele PMP Traian Basescu s-a intalnit ieri dupa-amiaza cu fostul ministru de Interne Gabriel Oprea, la Oprea acasa, relateaza Adevarul citand surse politice. Contactat de Adevarul, Basescu n-a negat informatia, insa a declarat: Sursele dumneavostra va spun niste barfe.

Traian Basescu s-ar fi intalnit cu Gabriel Oprea

Presedintele PMP Traian Basescu s-a intalnit joi dupa-amiaza cu fostul ministru de Interne Gabriel Oprea, la acesta acasa, sustin surse citate de adevarul. ro. Traian Basescu nu a negat informatia,.

Raspuns cinic al lui Gabriel Oprea, dupa mesajul sfasietor al mamei lui Bogdan Gigna: Votul din Senat nu ma face imun in fata Justitiei. Tupeul fostului vicepremier enerveaza si mai rau. Raspunsurile celor revoltati sunt sterse imediat

Fostul vicepremier Gabriel Oprea sustine ca votul de luni al senatorilor, care au respins cererea procurorilor anticoruptie privind inceperea urmaririi penale, in cazul mortii politistului Gigina, nu il face imun in fata Justitiei si nici nu inchide drumul dosarului.

Sotia lui Gabriel Oprea, transportata de urgenta la spital

Sanda Oprea, sotia lui Gabriel Oprea a fost dusa, de urgenta, la spital! Ea a fost preluata, de acasa, de un echipaj de la ambulanta, potrivit stiripesurse. ro. Imediat dupa ambulanta, a plecat in.

Gabriel Oprea s-a prezentat la ICCJ, unde este judecat pentru abuz in serviciu. Fostul ministru se declara chiar nevinovat

Fostul vicepremier Gabriel Oprea s-a prezentat marti la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde are termen in dosarul in care este judecat pentru abuz in serviciu in legatura cu cheltuirea unor sume din bugetul DIPI.

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a venit la Curtea Suprema pentru procesul Limuzina: Sunt nevinovat

Fostul vicepremier Gabriel Oprea s-a prezentat marti la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde are termen in dosarul in care este judecat pentru abuz in serviciu in legatura cu cheltuirea unor sume din bugetul DIPI. Cazul este denumit de presa dosarul Limuzina.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2338 seconds )