Libnet.ro
UNICEF

18:45

Victor Ponta, atac la Traian Basescu: Este exact Victor Frankenstein. Acum se jeluieste degeba!

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, atac la Traian Basescu: Este exact Victor Frankenstein. Acum se jeluieste degeba!

Victor Ponta nu uita si nu iarta. Drept pentru care fostul premier lanseaza un atac dur la adresa lui Traian Basescu, care s-a trezut cu fiica cea mare prinsa intr-un scandal penal. Un singur. continuă pe Antena3

Radu Tudor: Traian Basescu ar trebui sa aplaude arestarea fiicei sale

Ioana Basescu, fiica fostului presedinte Traian Basescu, este audiata joi dimineata la sediul DNA. Ioana Basescu a ajuns la sediul DNA in jurul orei 08:20 si nu a stat de vorba cu.

Ponta: Basescu este exact Victor Frankestein; daca nu a citit romanul la timpul potrivit, acum se jeluieste degeaba

Deputatul Victor Ponta comenteaza, pe Facebook, punerea Ioanei Basescu sub control judiciar de catre DNA, spunand ca fostul presedinte este exact Victor Frankestein, referindu-se la personajul din romanul lui Mary Shelley, in care doctorul Frankestein este ucis de monstrul pe care el l-a creat, si facand aluzie la afirmatiile lui Basescu despre cum el a intarit justitia independenta in Romania.

Traian Basescu, reactie dura legat de ultimele discutii din sistemul de invatamant: Retrograzii Ecaterina Andronescu, Victor Viorel Ponta si Liderii Sindicali! (FOTO)

Fostul presedinte Traian Basescu a avut luni o reactie pe tema initiativei Ecaterina Andronescu de a amana concursurile de numire de directori de scoli pentru un an. Presedintele PMP o acuza pe fosta.

Victor Ponta, despre cazul Ioanei Basescu: Noi, in Romanica, aplicam inca metodele barbare din Antichitate sau din Evul Mediu prin care facem Justitie pedepsind familia

Fostul premier Victor Ponta a avut o reactie pe Facebook, dupa ce fiica cea mare a fostului presedinte Traian Basescu, Ioana Basescu, a fost plasata sub control judiciar de procurorii DNA. Victor Ponta atrage.

Traian Basescu, un nou atac la sefa DNA: Din mine, Kovesi are un adversar. Mi-a distrus toata familia aceasta doamna pe care am inventat-o

Dupa audierea fiicei sale, Ioana, Traian Basescu a lansat un nou atac la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Zece minute a stat fiica mea in fata procurorului cu rugamintea: dati-mi.

Ce le spunea Traian Basescu, in 2006, tinerilor pesedisti: Nu puneti mana pe bani

In 2006, prezent la scoala de vara a organizatiei de tineret a PSD, Traian Basescu ii sfatuia pe tinerii pesedisti sa nu puna mana pe bani daca cineva le ofera vreo donatie pentru campania electorala. Fostul presedinte le explica tinerilor social-democrati ca cea mai sigura metoda este sa se incaseze banii prin trezoreria partidului.

Kovesi a mers prea departe in slugarnicia ei. Traian Basescu, prima reactie dupa chemarea fiicei sale la DNA: Mi-a distrus aproape toata familia aceasta doamna pe care tot eu am inventat-o (VIDEO)

Traian Basescu face acuzatii dure al adresa procurorului sef al DNA Laura Codruta Kovesi dupa ce fiica lui Ioana Basescu a fost audiata timp de patru ore. Pe Kovesi eu am inventat-o, dar nu stiam ca este.

Dragnea: Victor Ponta candideaza pe listele PSD, nu a fost nevoie de vot in Comitetul Executiv/ Dragnea anunta ca sunt toate sansele sa candideze si el din nou

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca Victor Ponta va candida pe listele PSD, cu toate ca este sub control judiciar si codul de etica al partidului interzice acest lucru, si ca decizia a fost luata in cadrul Comitetului Executiv National prin discutii, fara a fi nevoie de vot, transmite Mediafax.

Traian Basescu s-ar fi intalnit cu Gabriel Oprea

Presedintele PMP Traian Basescu s-a intalnit joi dupa-amiaza cu fostul ministru de Interne Gabriel Oprea, la acesta acasa, sustin surse citate de adevarul. ro. Traian Basescu nu a negat informatia,.

Liviu Dragnea, mesaj de ziua lui Victor Ponta: ii urez La multi ani! si sa aiba un an mai bun si fara nedreptati. Si eu, si el am fost nedreptatiti in multe sensuri (VIDEO)

Presdintele PSD, Liviu Dragnea, i-a transmis, prin intermediul jurnalistilor, La multi ani!, fostului premier Victor Ponta, a carui zi de nastere este marti. ii urez la multi ani si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )