Libnet.ro
UNICEF

18:45

Kovesi, prima reactie dupa denuntul la DNA facut de Elena Udrea

România Liberă România Liberă,
Kovesi, prima reactie dupa denuntul la DNA facut de Elena Udrea

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat, vineri seara, dupa ce Elena Udrea a anuntat ca a facut un denunt impotriva sa, ca nu comenteaza afirmatii denigratoare, infpormeaza B1 Tv. continuă pe România Liberă

SRI, reactie dupa acuzatiile lansate de Elena Udrea

Purtatorul de cuvant al Serviciului Roman de Informatii a declarat ca acuzatiile Elenei Udrea cu privire la activitatea SRI sunt defaimatoare si apar in contextul in care s-a intensificat lupta impotriva fenomenului anticoruptie.

Olanda isi creste rezervele de aur pentru prima oara dupa 2008

Olanda si-a majorat rezervele de aur in luna decembrie 2014, pentru prima oara dupa 2008, detinerile acestei tari crescand la cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani, anunta Fondul Monetar International FMI).

Adrian Ursu: Ar trebui sa se creeze o noua structura in cadrul DNA - Directia Elena Udrea

Elena Udrea a fost pusa sub control judiciar si este acuzata de spalare de bani si fals in declaratii. Sefa Partidului Miscarea Populara, formatiune care chiar joi a implinit un an de existenta, ar fi.

Inflatia din Germania, negativa pentru prima oara dupa 2009

Rata inflatiei din Germania a intrat in teritoriu negativ in luna ianuarie - pentru prima oara in ultimii cinci ani, situatie care agraveaza declinul preturilor de consum din zona euro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )