Libnet.ro
UNICEF

12:00

Laboratorul de intreprindere simulata la UCB

Adevărul Adevărul,
Laboratorul de intreprindere simulata la UCB

Ministerul Educatiei Nationale si Universitatea Constantin Brancusi din Targu-Jiu vor lansa luni, 1 iulie, laboratorul de intreprindere simulata, parte a unui proiect cofinantat din Fondul Social European. continuă pe Adevărul

Laborator de intreprindere simulata la UCB

Ministerul Educatiei Nationale si Universitatea Constantin Brancusi din Targu-Jiu vor lansa luni, 1 iulie, laboratorul de intreprindere simulata, parte a unui proiect cofinantat din Fondul Social European.

Evaluarea Nationala 2013 Ministerul Educatiei prelungeste programul de depunere a contestatiilor, in urma unei solicitari din partea Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea din Romania

Ministerul Educatiei anunta ca a decis sa prelungeasca cu doua ore programul de depunere a contestatiilor pentru Evaluarea Nationala 2013. In consecinta, elevii vor putea depune contestatiile sambata intre orele 16. Modificarea a fost decisa in urma solicitarii venite din partea Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea din Romania, care a informat ministerul ca enoriasii sai respecta ziua de sambata ca pe una de repaus si de sarbatoare religioasa si nu pot intreprinde nici un fel de alte activitati laice, pana la apusul soarelui, argumenteaza Ministerul Educatiei.

Ministerul Educatiei, complice pasiv la fraudarea Bacalaureatului

Nu s-a discutat in spatiul public ce-ar trebui sa faca Ministerul Educatiei pentru stoparea fraudei la Bacalaureat.

Profesor: Ministerul Educatiei, complice pasiv la fraudarea Bacalaureatului

Nu s-a discutat in spatiul public ce-ar trebui sa faca Ministerul Educatiei pentru stoparea fraudei la Bacalaureat, scrie profesorul Stefan Vlaston pe blogul de pe adevarul. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )