Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lady Gaga este acuzata ca a incalcat legile din Rusia!

Devorator Monden Devorator Monden,
Lady Gaga este acuzata ca a incalcat legile din Rusia!

Vitaly Milonov, un deputat din Sankt Petersburg, este cel care aduce aceste acuzatii la adresa artistei. Conform declaratiilor acestuia, Lady Gaga a incalcat legile de imigrare din Rusia. Se pare ca, in perioada turneului Monster Ball World Tour, artista ar fi vizitat Rusia in calitate de turist, sustinand insa si doua concerte in aceasta tara . continuă pe Devorator Monden

Lady Gaga dezvaluie noi detalii despre piesa Applause si albumul ARTPOP!

Lady Gaga dezvaluie noi detalii despre piesa - Applause si albumul - ARTPOP! Informatiile au fost publicate pe pagina de Twitter a cantaretei. Dupa ce am aflat titlul viitorului single, Applause, Gaga ne dezvaluie faptul ca, in aceeasi zi cu lansarea piesei, vom avea parte si de videoclipul acesteia. Videoclipul a fost filmat saptamana trecuta .

Lady Gaga dezvaluie noi detalii despre operatia suferita la sold!

Excentrica artista a facut aceste dezvaluiri despre operatia suferita la sold intr-un interviu acordat publicatiei Womens Wear Daily. Conform declaratiilor artistei, aceasta a fost nevoita sa se opereze la sold deoarece avea de-a face cu o fractura ingrozitoare: Cand am terminat de facut analizele de dinaintea operatiei, s-a constatat ca aveam cratere si chiar o .

Lady Gaga: As fi avut nevoie de o operatie de inlocuire a soldului

Cantareata si-a pus viata in pericol in timpul turneului BTWB, ce a ajuns si la Bucuresti. inainte de operatia la sold ce i-a sabotat concertele si a imobilizat-o in scaunul cu rotile, medicul a avertizat-o ca si-ar fi putut pierde o parte din corp daca ar fi continuat programul artistic.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )