Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lady Gaga dezvaluie noi detalii despre piesa Applause si albumul ARTPOP!

Devorator Monden Devorator Monden,
Lady Gaga dezvaluie noi detalii despre piesa Applause si albumul ARTPOP!

Lady Gaga dezvaluie noi detalii despre piesa - Applause si albumul - ARTPOP! Informatiile au fost publicate pe pagina de Twitter a cantaretei. Dupa ce am aflat titlul viitorului single, Applause, Gaga ne dezvaluie faptul ca, in aceeasi zi cu lansarea piesei, vom avea parte si de videoclipul acesteia. Videoclipul a fost filmat saptamana trecuta . continuă pe Devorator Monden

Lady Gaga dezvaluie noi detalii despre operatia suferita la sold!

Excentrica artista a facut aceste dezvaluiri despre operatia suferita la sold intr-un interviu acordat publicatiei Womens Wear Daily. Conform declaratiilor artistei, aceasta a fost nevoita sa se opereze la sold deoarece avea de-a face cu o fractura ingrozitoare: Cand am terminat de facut analizele de dinaintea operatiei, s-a constatat ca aveam cratere si chiar o .

Ashanti a dat noi detalii despre lansarea albumului Braveheart

Desi pana in prezent artista a lansat deja trei piese de pe acest album, data lansarii acestuia a tot fost amanata. Pana de curand, Ashanti declarase ca Braveheart va aparea pe piata pe 30 iulie. Artista a amanat din nou aparitia albumului din cauza nerezolvarii unor aspecte legale, dupa cum ea insasi le-a spus fanilor .

E oficial! Noul single al lui Lady Gaga se numeste Applause!

E oficial! Noul single al lui Lady Gaga se numeste Applause! Insasi artista a confirmat pe pagina sa de Twitter titlul primului single extras de pe viitorul sau album. De asemenea, Lady Gaga a publicat si coperta single-ului. Manjita de pete albastre la ochi si oranj la buze, cantareata pare a fi o pictorita, purtand .

Fresh! Lady Gaga a dezvaluit numele noului sau single!

Lady Gaga a revenit in forta si este parca mai nonconformista ca niciodata! Cu cateva luni inainte de lansarea albumului ARTPOP, Mama Monstru a dat publicitatii coperta primului single extras, Applause. Continue reading .

Moto X: noi detalii despre camera foto a terminalului produs de Motorola sub indrumarea Google

Smartphone-ul Motorola Moto X va beneficia de camera foto impresionanta, potrivit unui zvon postat pe reteaua sociala Google+, citat de Geeky Gadgets.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )