Libnet.ro
UNICEF

08:30

Lansare iPhone Xs si Xs Max: care sunt cele mai importante noutati

Playtech Playtech,
Lansare iPhone Xs si Xs Max: care sunt cele mai importante noutati

Apple a anuntat iPhone Xs, Xs Max si Xr. Cel mai mare ecran e pe Xs Max cu 6,5 inci, cel mai mic e pe Xs cu 5,8 inci. Cele mai importante stiri despre iPhone Xs si iPhone Xr Lansare iPhone Xs, Xs Max si iPhone Xr: tot ce trebuie sa stii iPhone Xs si [] . continuă pe Playtech

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Fizica

Profu de fizica o intreaba pe Alinuta: -Stii care sunt cele doua cuvinte pe care le folosesc cu precadere elevii? - Nu stiu. -Exact! Astea sunt! .

Cele mai comune greseli pe care le faci dupa o noapte de dragoste

Atunci cand te simti bine alaturi de persoana iubita, uiti complet de problemele de sanatate cu care te-ai putea confrunta dupa o noapte de dragoste. Iata care sunt cele mai comune greseli pe care le poti face.

Cele mai mari banci din Romnia spun ca se confrunta cu 6 riscuri ridicate. La rndul lor, bancherii din strada Doamnei se uita cu ngrijorare spre ROBOR si spre gradul de ndatorare

Cele mai mari banci din Romania au identificat sase riscuri ridicate si trei moderate cu care se confrunta in activitatea lor, potrivit unui raport publicat de Banca Centrala. Riscul de scumpire a finantarii ca urmare a majorarii ratei dobanzii si/sau a deprecierii leului) devine primul risc sistemic, fiind urmat de riscul privind cadrul legislativ incert si impredictibil in domeniul financiar-bancar. Bancherii mai spun ca le va fi relativ dificil sa gestioneze posibilele efecte negative care decurg din aceste riscuri. Bancherii din strada Doamnei sunt si ei ingrijorati ca o crestere a dobanzii ROBOR poate genera presiuni asupra capacitatii clientilor vulnerabili de a-si achita ratele. Nu ar fi deloc exclus sa asistam in prioada urmatoare la masuri privind limitarea gradului de indatorare, despre care oficiali din BNR au tot vorbit in ultima perioada.

Faze tari: Orasul din Romnia unde se monteaza ghirlande de Craciun n septembrie, cnd afara sunt 30 de grade; Un sofer romn a darmat un balcon n timp ce ntorcea TIR-ul, n Italia; Cele mai demente recorduri din 2018

Un barbat a jucat la ruleta 3. 000 de euro falsi, in Suceava. Cum l-a pacalit pe crupier. intamplarea s-a petrecut la. Foarte tare! S-a inventat curatatoria pentru celulare. Printre cele mai originale produse aduse aici se afla curatatoria automata pentru.

Deutsche Bank si Commerzbank, cele mai mari banci din Germania, din ce in ce mai deschise catre o fuziune

Deutsche Bank si Commerzbank, cele mai mari banci din Germania, sunt din ce in ce mai deschise in fata ideii unei fuziuni, a informat marti revista Der Spiegel.

Cele mai cool 15 trenduri in manichiura in acest sezon

Zilele insorite de dimineata pana seara sunt tot mai putine, iar manichiura in culori vesele si neon nu se mai potriveste cu vremea rece si ploioasa de toamna. E momentul sa alegem lacurile de unghii in nuante inchise, aplicatiile grafice si bulinele.

Cele mai cutremuratoare mesaje trimise de pasagerii zborurilor din 11 Septembrie chiar inainte de moarte

Cu cateva minute inainte ca avioanele sa intre in World Trade center, cauzand moartea a 2996 persone, pasagerii si echipajul zborurilor si-au sunat familile. Yata cateva dintre cele mai dureroase mesaje: Jules, sunt.

Alerta meteo: Fenomenele extreme continua sa loveasca NAPRASNIC Romania! Care sunt zonele afectate de ciclon

Duminicavremea va fi calda in cea mai mare parte a tarii, cu valori maxime de temperatura de pana la 23-28 de grade Celsius in jumatatea nordica si 28-33 de grade in cea sudica. Cele mai scazute.

De ce sa nu te speli niciodata cu apa pe fata! E mai grav decat credeai

Multe femei au obiceiuri care imbatranesc pielea mai repede, dar la care multe dintre noi nici nu ne gandim. Care sunt cele mai mari greseli pe care le facem si cum arata rutina corecta pentru ingrijirea fetei aflati de la Adina Oanceafarmacist si estetician.

Cele mai glam aparitii de la BAZAAR ICONS

Revista de moda Harpers Bazaar a organizat aseara petrecerea BAZAAR ICONS, in New York, la care au participat nume cunoscute din muzica, actorie si fashion. Iata cateva din cele mai impresionante aparitii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )