Libnet.ro
UNICEF

01:05

Laptopul care pare de doua ori mai scump decat e: de ce merita toti banii

Playtech Playtech,
Laptopul care pare de doua ori mai scump decat e: de ce merita toti banii

Dupa ce a reusit sa faca radacini solide in piata de mobile, Xiaomi isi incearca norocul in domeniul laptopurilor cu o noua generatie de ultraportabile atractive. Noul Xiaomi Mi. continuă pe Playtech

Mutatia sud-africana a COVID-19 este de 1,5 ori mai contagioasa decat varianta obisnuita

In luna octombrie a anului trecut a fost descoperita o noua tuplina de COVID-19, in Africa de Sud. Mutatia este la acest moment una dintre cele mai raspandite de pe continentul african, iar specialistii au ajuns.

Fosilele descoperite in Argentina ar putea apartine celei mai mari creaturi terestre ce a existat vreodata, un titanozaur de peste cateva ori mai greu decat un elefant

Paleontologii au descoperit in provincia Neuquen din Argentina ramasitele unui dinozaur urias care a trait acum 98 de milioane de ani si, desi mai sunt multe de cercetat, este sigur ca vorbim despre una dintre cele mai mari creaturi de uscat care au trait pe Terra. Se estimeaza ca cei mai mari dinozauri cantareau intre 70 si 110 tone si aveau mai mult de 40 de metri lungime.

GERMANIA: Nivelul datoriei din bugetul pe 2020 este mult mai redus decat se estima

Guvernul german a finalizat bugetul pe 2020 cu o datorie neta sub 150 de miliarde de euro 181 de miliarde de dolari), care este cu aproximativ o treime mai redusa decat imprumuturile planificate intial, de aproape 218 miliarde de euro, au declarat pentru Reuters surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul.

O femeie se marita cu un barbat mai tanar decat copiii ei. Povestea uluitoare, cum a putut sa minta

Sharon Hawkins, in varsta de 50 de ani, se va casatori cu Perry Hopstein, in varsta de 22 de ani. Cei doi si-au dat intalnire dupa ce femeia si-a redus varsta pe Tinder la 19 ani. Cuplul are in plan sa-si uneasca destinele anul acesta, dupa doar un an de cand s-au gasit prin intermediul .

Cuptorul de pizza, locul in care se naste cea mai urata reteta iubita din lume!

Nu sunt multe lucruri in lume, nici macar religia, politica sau fotbalul, care sa divizeze oamenii mai mult decat pizza cu ananas. Nici macar eterna lupta dintre iPhone si Android, Coca-Cola si Pepsi sau rockeri si rapperi.

Enigma Angela Merkel. A fost casatorita de doua ori, este mama vitrega, iar sotul actual e poreclit Fantoma de la Opera

Doar la casele regale mai vedem domnii atat de longevive ca ale ei. Cu toate acestea, anul acesta ne pregatim sa ne despartim de cancelarul german Angela Merkel, dupa nu mai putin de 15 ani de mandat.

Noua mutatie sud-africana nu este mai mortala, dar este de 1,5 ori mai contagioasa

Noua tulpina a coronavirusului identificata in Africa de Sud in octombrie, predominanta in prezent in tara de pe continent cea mai afectata de pandemie, nu este mai mortala, dar este de 1,5 ori mai contagioasa, a afirmat luni un grup de experti sud-africani, noteaza AFP.

Primaria Sectorului 6: Persoanele care merg sa se vaccineze la Clubul Seniorilor sa nu se prezinte mai devreme decat sunt programate

Primaria Sectorului 6 face apel la persoanele care merg sa se vaccineze impotriva COVID-19 la centrul de la Clubul Seniorilor sa nu se prezinte mai devreme de intervalul in care au fost programati, pentru a evita statul la coada si in frig. De asemenea, cei care au posibilitatea sunt rugati sa descarce formularele necesare de pe site-ul institutiei si sa le duca deja completate.

Scandal intre Sosoaca si Rafila. Sosoaca: Sunt mai inteligenta decat altii!. Rafila: Absolut, se vede de la distanta! Care a fost subiectul discutiei aprinse

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS si deputat din parteaPSD, a avut un schimb de replici cu senatoarea AUR Diana Sosoaca. Cei doi s-au contrazis miercuri seara pe tema testarilor care se efectueaza pentru depistarea pacientilor care au coronavirus.

Beatrice Mahler: Cu siguranta, administrarea vaccinului este mult mai eficienta decat trecerea prin boala COVID-19 din punct de vedere al imunitatii

Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitala, a explicat ca vaccinul anti-COVID-19 produce in organism niste anticorpi specifici, care ne apara in mod deosebitde.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )