Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandal intre Sosoaca si Rafila. Sosoaca: Sunt mai inteligenta decat altii!. Rafila: Absolut, se vede de la distanta! Care a fost subiectul discutiei aprinse

Adevărul Adevărul,
Scandal intre Sosoaca si Rafila. Sosoaca: Sunt mai inteligenta decat altii!. Rafila: Absolut, se vede de la distanta! Care a fost subiectul discutiei aprinse

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS si deputat din parteaPSD, a avut un schimb de replici cu senatoarea AUR Diana Sosoaca. Cei doi s-au contrazis miercuri seara pe tema testarilor care se efectueaza pentru depistarea pacientilor care au coronavirus. continuă pe Adevărul

O femeie se marita cu un barbat mai tanar decat copiii ei. Povestea uluitoare, cum a putut sa minta

Sharon Hawkins, in varsta de 50 de ani, se va casatori cu Perry Hopstein, in varsta de 22 de ani. Cei doi si-au dat intalnire dupa ce femeia si-a redus varsta pe Tinder la 19 ani. Cuplul are in plan sa-si uneasca destinele anul acesta, dupa doar un an de cand s-au gasit prin intermediul .

GERMANIA: Nivelul datoriei din bugetul pe 2020 este mult mai redus decat se estima

Guvernul german a finalizat bugetul pe 2020 cu o datorie neta sub 150 de miliarde de euro 181 de miliarde de dolari), care este cu aproximativ o treime mai redusa decat imprumuturile planificate intial, de aproape 218 miliarde de euro, au declarat pentru Reuters surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul.

Cartofii clasici sau cartofii dulci? Nutritionistul Gianluca Mech ne spune care sunt mai sanatosi

Sunt cartofii dulci mai sanatosi in comparatie cu cei clasici? Contin mai multe vitamine si minerale? Sunt de preferat atunci cand ne dorim sa slabim ori sa ne mentinem greutatea? Iata ce spune nutritionistul Gianluca Mech.

Sosoaca - Rafila, schimb de replici la Antena 3: Sunt mai inteligenta ca altii Absolut, se vede de la distanta!

Medicul Alexandru Rafila, deputat PSD, si Diana Sosoaca, avocat si proaspat senator AUR, au avut un schimb de replici spumos miercuri seara, la Antena 3, pe tema testarilor pentru depistarea coronavirusului.

Primaria Sectorului 6: Persoanele care merg sa se vaccineze la Clubul Seniorilor sa nu se prezinte mai devreme decat sunt programate

Primaria Sectorului 6 face apel la persoanele care merg sa se vaccineze impotriva COVID-19 la centrul de la Clubul Seniorilor sa nu se prezinte mai devreme de intervalul in care au fost programati, pentru a evita statul la coada si in frig. De asemenea, cei care au posibilitatea sunt rugati sa descarce formularele necesare de pe site-ul institutiei si sa le duca deja completate.

CEA MAI MARE BANCA ELVETIANA ESTIMEAZA PENTRU 2021: Preturile argintului si platinei vor creste mai mult decat cotatia aurului

Evolutia de pe piata argintului va fi sustinuta de redresarea economiei, respectiv de cererea industriala * Un accent mai mare din partea decidentilor politici pe energia regenerabila si decarbonizare poate ajuta, de asemenea, pretul argintului 2020 a fost unul dintre cei mai buni ani pentru aur, intrucat investitorii s-au orientat masiv catre acest activ considerat refugiu, data fiind criza generata de pandemia de coronavirus. O influenta au avut, de asemenea, incertitudinile geopolitice.

Bucuresti, mai toxic decat prevede legea: cum a ajuns aerul irespirabil, din nou

Indiferent cine se afla la conducerea Capitalei, calitatea aerului din Bucuresti este infernala, mai periculoasa ca niciodata. Daca vrei sa-ti cresti copiii in cel mai mare oras din.

Mutatia sud-africana a COVID-19 este de 1,5 ori mai contagioasa decat varianta obisnuita

In luna octombrie a anului trecut a fost descoperita o noua tuplina de COVID-19, in Africa de Sud. Mutatia este la acest moment una dintre cele mai raspandite de pe continentul african, iar specialistii au ajuns.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )