Libnet.ro
UNICEF

19:00

Larisa Iordache, medaliata cu aur la Campionatele Europene de Gimnastica

România Liberă România Liberă,
Larisa Iordache, medaliata cu aur la Campionatele Europene de Gimnastica

Larisa Iordache a castigat, duminica, medalia de aur la Campionatele Europene de Gimnastica Artistic. continuă pe România Liberă

CE gimnastica feminina: Larisa Iordache, medalie de aur la barna si argint la sarituri

Gimnasta Larisa Iordache a castigat, duminica, medalia de aur in finala la barna si pe cea de argint la sarituri, la Campionatul European de la Mersin. Silviana Sfiringu, argint la barna.

CE Gimnastica (f): Larisa Iordache, aur la sol - Sportiva noastra a mai cucerit titlul european la barna si argintul la sarituri

Larisa Iordache a castigat medalia de aur la sol, duminica, la Campionatele Europene de gimnastica artistica de la Mersin Turcia), cu nota 13,450.

Nadia Comaneci: Am depasit Rusia la medialii de aur obtinute in Campionatele Europene! Performanta gimnastelor romane este istorica!

Fosta mare gimnasta Nadia Comaneci a comentat, in direct la Antena 3, realizarea exceptionala a sportivelor din echipa de gimnastica feminina a Romaniei la Campionatul European din Turcia.

Larisa Iordache, dupa ce a castigat patru medalii la CE: Niciodata nu este prea tarziu sa iti urmezi visul

Gimnasta Larisa Iordache a transmis, duminica, dupa ce a castigat patru medalii, din care doua de aur, la Campionatele Europene, ca niciodata nu este prea tarziu sa iti urmezi visul, facand referire la cei trei ani de pauza din motive medicale. Iordache le-a depasit pe Catalina Ponor si Nadia Comaneci in clasamentul all-time european, insa Nadia Comaneci continua sa fie lider la aurul continental dupa 41 de ani.

Argint pentru echipa Romaniei la Campionatele Europene de gimnastica artistica

Echipa Romaniei a obtinut, sambata, medaliile de argint la Campionatele Europene feminine de gimnastica artistica de la Mersin Turcia), dupa ce s-a plasat pe primul loc in calificarile de joi.

Gimnasta Larisa Iordache a castigat doua medalii de aur si una de argint la Campionatul European de Gimnastica

Gimnasta Larisa Iordache a fost aproape de a egala astazi performanta junioarei Ana Barbosu la europeanul de la Mersin 4 medalii de aur). Larisa a castigat doua medalii de aur si una de argint la Campionatul European de Gimnastica din Turcia.

CE Gimnastica (f): Larisa Iordache, campioana la barna, plus medalie de argint la sarituri

Gimnasta Larisa Iordache a castigat, duminica, medalia de aur in finala la barna si pe cea de argint la sarituri, la Campionatul European de la Mersin. Delegatia tricolora a mai cucerit o medalie prin Silviana Sfiringu: argint la barna.

Larisa Iordache, dubla campioana europeana la Mersin. Final cu cantec la sol, nota schimbata dupa contestatie!

Patru medalii obtinute de Romania in ziua finala a Campionatului European de Gimnastica Artisitca desfasurat la Mersin, in Turcia. Larisa Iordache, lidera echipei Romaniei, a cucerit titlurile europene in finalele de la barna si sol. Iordache a mai obtinut argintul si in finala de la sarituri, pentru ca la paralele sa rateze de putin podiumul. Silviana Sfiringu a adus argintul pentru Romania la barna intr-o dubla care ne-a amintit de vremurile glorioase ale gimnasticii noastre. Ana Barbosu, aur in toate finalele pe aparate la junioare! .

Romania a obtinut medalia de argint la Campionatele Europene de gimnastica feminina

Echipa feminina degimnasticaaRomanieia castigat, sambata,medaliade argint la Campionatul European desfasurat in Turcia. Medalie pentru echipa feminina de.

Medalie pentru echipa feminina de gimnastica a Romaniei la Campionatul European de la Mersin.Larisa Iordache, in lacrimi

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a castigat, sambata, medalia de argint la Campionatul European de la Mersin Turcia). Cu Larisa Iordache in prim-plan, Romania a urcat pe locul 2 al podiumului continental, dupa sase ani de seceta la nivelul medaliilor pe echipe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )