Libnet.ro
UNICEF

19:16

Laura Codruta Kovesi, revocata. Paragrafele din Comunicatul CCR care o termina pe Kovesi si il obliga pe Iohannis sa o revoce

Antena3 Antena3,
Laura Codruta Kovesi, revocata. Paragrafele din Comunicatul CCR care o termina pe Kovesi si il obliga pe Iohannis sa o revoce

Laura Codruta Kovesi, revocata. Presedintele Romaniei urmeaza sa emita decretul de revocare din functie a procurorului-sef al DNA, fiind constatata existenta unui conflict juridic de natura constitutionala. continuă pe Antena3

CCR a decis: Laura Codruta Kovesi poate fi REVOCATA (VIDEO)

Curtea Constitutionala a Romaniei a decis miercuri ca Laura Codruta Kovesi poate fi revocata din functie. Astfel judecatorii constitutionali au admis sesizarea Guvernului si au constatat existenta unui conf.

Rasturnare de situatie in procesul Mihaela Moraru Iorga - Laura Codruta Kovesi: Ce au cerut judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au cerut marti ca procesul in care procurorul Mihaiela Moraru Iorga cere daune morale sefei DNA Laura Codruta Kovesi, informeaza Agerpres. Suspendarea ar urma sa se.

De ce vor judecatorii sa suspende procesul civil dintre procurorul Mihaela Iorga si sefa DNA, Laura Codruta Kovesi

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti CAB) au luat in discutie, marti, suspendarea procesului in care procurorul Mihaiela Moraru Iorga cere daune morale de la procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, pana la solutionarea procesului penal in care este implicata Iorga.

Curtea Constitutionala: Presedintele Romaniei urmeaza sa emita decretul de revocare din functie a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, doamna Laura Codruta Kovesi

Curtea Constitutionala a emis documentul oficial privind sesizarea facuta in raport cu refuzul presedintelui Klaus Iohannis de o revoca pe Laura Codruta Kovesi de la conducerea DNA. Curtea subliniaza ca pres.

OFICIAL Ce prevede decizia Curtii Constitutionale: Klaus Iohannis trebuie sa o revoce pe Laura Codruta Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa emita decretul de revocare din functie a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, doamna Laura Codruta Kovesi, se arata in comunicatul CCR.

OFICIAL Ce contine decizia Curtii Constitutionale: Presedintele urmeaza sa emita decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa emita decretul de revocare din functie a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, doamna Laura Codruta Kovesi, se arata in comunicatul CCR.

Curtea Constitutionala: Klaus Iohannis este obligat sa o revoce din functie pe Laura Codruta Kovesi

COMUNICAT DE PRESA privind cererea de solutionare a conflictului juridic de natura constitutionala intre Ministrul Justitiei, pe de o parte, si Presedintele Romaniei, pe de alta parte, in principal, si.

Ce salariu are Laura Codruta Kovesi la DNA

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au venituri deloc de neglijat Potrivit unei liste a Directiei Nationale Anticoruptie, veniturile salariale ale procurorilor, procurorilor militari si personalului de.

Zi decisiva pentru soarta sefei DNA, Laura Codruta Kovesi

Zi decisiva pentru sefa DNA, in razboiul dintre Ministerul Justitiei si Presedintie, declansat cererea de revocare a acesteia. Curtea Constitutionala ar putea anunta azi decizia in conflictul.

E oficial. CCR ii impune presedintelui Iohannis sa semneze decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi

CCR a statuat ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa semneze decretul de revocare a sefei DNA Laura Codruta Kovesi. Presedintele Romaniei nu are competenta constitutionala de a opune argumente de oportunitate in raport cu propunerea de revocare din functie initiata, in conditiile legii, de ministrul justitiei, se arata in comunicatul Curtii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )