Libnet.ro
UNICEF

10:00

Laurentiu Ciurel: Complexul Energetic Oltenia produce cea mai ieftina energie pe lignit din Europa, dar nu mai are piata din cauza regenerabilelor

Adevărul Adevărul,
Laurentiu Ciurel: Complexul Energetic Oltenia produce cea mai ieftina energie pe lignit din Europa, dar nu mai are piata din cauza regenerabilelor

Complexul Energetic Oltenia CEO) a terminat de modernizat toate termocentralele pe care le opereaza in Oltenia, dar nu mai are piata din cauza competitiei energiei regenerabile, precum si a costurilor ridicate cu certificatele de emisii de gaze cu efect de sera. continuă pe Adevărul

Ionel David, Asociatia Romana pentru Energie Eoliana: Cota de energie regenerabila este indeplinita, in majoritate, prin incalzirea cu lemne

Actualizare 12:46 Tara noastra are o cota de 24% energie regenerabila in consumul final brut de energie, conform normelor europene in materie, iar cea mai mare parte din aceasta nu este indeplinita prin utilizarea electricitatii verzi, ci prin incalzirea cu lemne, potrivit afirmatiilor domnului Ionel David, presedintele Asociatiei Romane pentru Energie Eoliana. --- * Ion Lungu, AFEER: Trebuie sa fim atenti la deciziile cu privire la investitiile in energia electrica * Silvia Vlasceanu, ACUE: inainte de strategia energetica, trebuie sa avem o strategie industriala si una pentru competitivitate * Laurentiu Ciurel, Complexul Energetic Oltenia: Este posibil ca anul viitor sa nu mai avem nicio termocentrala * Frank Hajdinjak, E. ON: Ne intereseaza investitiile mici, apropiate de consumatori * Daniela Lulache, Nuclearelectrica: Investitiile in energie, esentiale pentru indepenenta Romaniei in materie * Martin Zmelik, CEZ Romania: Sistemul energetic din Romania are nevoie de educatie * Parvan: Unul din elementele de necompetitivitate a tarii noastre in Europa este pretul energiei * Gheorghe Dutu, ANRM: Predictibilitatea in domeniul fiscal, una dintre problemele domeniului * Niculae Havrilet, ANRE: Vizam un necesar de import al gazelor de 9%, in acest an * Iulian Chifu, consilier al presedintelui Romaniei: Securitatea energetica prin interdependenta, pusa sub semnul intrebarii * Nicolescu: Vom propune inghetarea pretului gazelor la populatie, pe termen nelimitat * Nicolescu: Gazprom a anuntat reluarea livrarilor de gaze catre Romania, in urmatoarele zile.

La ordinea zilei: Cea mai recenta GAFA a ministrului Educatiei, Remus Pricopie

Dana Grecu a prezentat, in editia de luni a emisiunii La ordinea zilei, cea mai recenta gafa a ministrului Educatiei, Remus Pricopie, care a afirmat intr-o emisiune de televiziune ca fondatorii Romei, Romulus.

Panasonic Lumix CM1 este telefonul cu cea mai buna camera foto

Chiar daca produsele Panasonic nu-ti sunt cunoscute, acesta iti va ramane in minte. Se numeste Panasonic Lumix CM1 si este telefonul cu cea mai buna camera foto. Panasonic Lumix CM1 ruleaza Android, e un smartphone, dar foloseste un senzor imens pentru fotografii foarte bune. Panasonic CM1 are un senzor de un inci cu o rezolutie de 20 megapixeli completat de un obiectiv Leica cu diafragma f/2. Practic, un obiectiv si senzor de camera compacta premium au ajuns pe un smartphone.

Aproximativ 200 de veterani de la cea mai prestigioasa unitate de spionaj israeliana isi apara unitatea, dupa abuzurile denuntate de mai multi ofiteri

Presa internationala, citata de Mediafax, noteaza ca aproximativ 200 de veterani de la cea mai prestigioasa unitate de spionaj israeliana au venit duminica in apararea unitatii 8200, dupa ce peste 40 de ofiteri au denuntat abuzurile comise impotriva palestinienilor.

[P] Alibaba, cea mai mare listare la bursa din istorie? Cum poti deveni actionar

Listarea pe Bursa de la New York a retailerului asiatic online Alibaba are toate argumentele pentru a stabili un nou record, putand fi cea mai mare listare din istorie. Estimata la peste 160 mld. USD, compania a atras atentia investitorilor romani in cautare de noi oportunitati pentru plasarea banilor. Merita sa cumperi?Citeste in articol opinia analistilor casei de brokeraj Tradeville .

FOTO Cea mai mare si moderna piata din zona Moldovei s-a deschis la Vaslui

Mii de vasluieni au participat astazi la deschiderea Pietei Centrale din Vaslui, considerata cea mai mare si moderna piata agroalimentara din zona Moldovei, care se intinde pe o suprafata de 4. 800 de metri patrati.

TOP: 10 tari cu cea mai buna reputatie. Pe ce loc se afla Romania

Aflat la a cincea editie, clasamentul tarilor cu cea mai buna reputatie din lume, realizat de o firma de consultanta americana, trece in revista in acest an statele cu cel mai mare PIB din lume. Acesta este si motivul pentru care Romania si Kuweit au.

Abrogarea taxei pe stalp ar fi cea mai buna masura

In sedinta din 20 mai, Guvernul a hotarat ca un numar de 27 de taxe si tarife parafiscale sa fie eliminate sau comasate. Prin ordine de ministru sau decizii ale presedintilor de institutii care gestioneaza tarife, ar urma sa fie reduse inca 65 de taxe, fiind vizate astfel in total 92 de taxe parafiscale.

Ipoteza ca viitorul presedinte sa desemneze un premier tehnocrat, cea mai sprijinita de electorat

Ipoteza ca viitorul presedinte al Romaniei sa desemneze un premier tehnocrat beneficiaza de cel mai mare sprijin din partea electoratului, releva un sondaj realizat de INSCOP Research la comanda cotidianului Adevarul in perioada 30 august - 4 septembrie.

Se culeg ultimele roade. Cea mai buna recolta la porumb din ultimii 20 de ani

Fermierii din judetul Calarasi dau zor sa stranga ultimele roade din camp. Multumirea agricultorilor este pe masura efortului depus: recolta la porumb este peste asteptari. in ultimii 15-20 de ani nu s-a mai vazut asa ceva in Baragan.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )