Libnet.ro
UNICEF

05:45

TOP: 10 tari cu cea mai buna reputatie. Pe ce loc se afla Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP: 10 tari cu cea mai buna reputatie. Pe ce loc se afla Romania

Aflat la a cincea editie, clasamentul tarilor cu cea mai buna reputatie din lume, realizat de o firma de consultanta americana, trece in revista in acest an statele cu cel mai mare PIB din lume. Acesta este si motivul pentru care Romania si Kuweit au. continuă pe Wall-Street Ro

De ce camera de pe iPhone 6 si iPhone 6 Plus poate fi cea mai buna dintre toate telefoanele

Apple a prezentat aseara iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Am vorbit despre dotarile lor, dar nu am dedicat inca suficienta atentie camerei foto. Iata de ce a ramas la 8 megapixeli, dar performanta a crescut. Apple a decis sa foloseasca in continuare un senzor de doar 8 megapixeli, dar regandit pentru fotografii mai bune. Asta in timp ce Sony are senzor de 20 megapixeli, Samsung a ajuns la 16 megapixeli si Nokia a cucerit totul cu cei 41 de [].

Afacere inedita intr-o fosta fabrica Sony: cea mai mare ferma de interior din lume, iluminata cu 17.500 de LED-uri. Un japonez livreaza 10.000 de salate pe zi

Japonezul Shigeharu Shimamura a transformat o fosta fabrica de semiconductori a Sony in cea mai mare ferma de interior din lume, iluminata de 17. 500 de becuri LED. Aceasta are o suprafata de 2. 300 de metri patrati, a fost deschisa in aceasta vara si deja produce 10. 000 de salate pe zi.

Un japonez a transformat o fosta fabrica Sony in cea mai mare ferma de interior din lume, iluminata cu 17.500 de LED-uri. Aceasta livreaza 10.000 de salate pe zi

Japonezul Shigeharu Shimamura a transformat o fosta fabrica de semiconductori a Sony in cea mai mare ferma de interior din lume, iluminata de 17. 500 de becuri LED. Aceasta are o suprafata de 2. 300 de metri patrati, a fost deschisa in aceasta vara si deja produce 10. 000 de salate pe zi.

Boier Bibescu si Mihai Margineanu fac echipa pentru cea mai neasteptata colaborare a anului Pentru ca pot! Vezi clipul AICI!

Boier Bibescu lanseaza cea mai neasteptata colaborare muzicala a anului, Pentru ca Pot, alaturi de Mihai Margineanu. O piesa plina.

FOTO. Un japonez a realizat cea mai mare ferma de interior din lume

Un agricultor japonez a deschis in aceasta vara cea mai mare ferma de interior din lume, unde produce salata.

Dell Venue 8 7000 ar putea fi cea mai subtire tableta din lume

In fuga dupa superlative absolute in descriere, noul Dell Venue 8 7000 ar putea fi cea mai subtire tableta din lume la aceasta ora. Dupa ce ieri am detaliat un hibrid al companiei americane cu numele de Dell Inspiron 13 7000, acelasi sufix de 7000 il vedem astazi atasat unei tablete cu un design de invidiat. Se pare ca cei de la Dell vor sa faca valuri printre amatori de tablete odata cu lansarea creatiei din imaginea de mai sus.

Victor Ponta promite ca Ardealul va avea in 2018 cea mai buna retea de autostrazi din tara

Premierul Victor Ponta, care a verificat, vineri, stadiul lucrarilor la Autostrada Transilvania, a declarat ca in anul 2018, cand se vor aniversa o suta de ani de la Marea Unire, Romania va fi unita si prin infrastructura.

Uitarea s-a asternut peste cea mai mare tragedie navala de pe Dunare

La 25 de ani de la poate cel mai mare accident fluvial de pe Dunare, in care au pierit peste 200 de persoane, este astazi un episod uitat, despre care se vorbeste tot mai putin. Autoritatile nu mai fac intalniri, nimeni nu mai scrie carti despre acest eveniment, nimeni nu mai toarna filme. Doar rudele mai trec pe la mormintele victimelor.

116 ani de la asasinarea lui Sissi, cea mai iubita imparateasa

Pe 10 septembrie 1898, in pofida numeroaselor avertizari privind posibile tentative de asasinat, imparateasa Elisabeta a Austro-Ungariei, cunoscuta mai degraba sub numele de Sissi, a calatorit incognito la Geneva, unde s-a cazat la frumosul Hotel Beau-Rivage. O consecinta nefericita a facut ca in acele zile, pe strazile Genevei sa umble si un anarhist italian in cautare de victime cu sange nobil.

Cea mai batrana persoana din lume are 127 de ani

La 127 de ani, aceasta femeie din Mexic detine secretul longevitatii. Nascuta in 1887, Leandra si-a sarbatorit aniversarea pe 31 august si spune, mai in gluma, mai in serios, ca a trait atat de mult.

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )