Libnet.ro
UNICEF

21:00

Lavinia Sandru a demisionat din UNPR si se retrage din politica

Antena3 Antena3,
Lavinia Sandru a demisionat din UNPR si se retrage din politica

Vicepresedintele UNPR Lavinia Sandru a anuntat, vineri, ca demisioneaza din partid, pentru ca presedintele formatiunii, Gabriel Oprea, nu si-a respectat cuvantul si nu a renegociat cu PSD impartirea. continuă pe Antena3

Lavinia Sandru a demisionat din UNPR si se retrage din politica: Gabriel Oprea nu a avut onoarea sa vorbeasca

Vicepresedintele UNPR, Lavinia Sandru, a anuntat vineri ca a demisionat din partid, precizand ca se va retrage totodata din viata politica. intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, Sandru a precizat ca.

Lavinia Sandru demisioneaza din UNPR si anunta ca iese din politica

Vicepresedintele UNPR Lavinia Sandru a anuntat, vineri, ca demisioneaza din partid, pentru ca presedintele formatiunii, Gabriel Oprea, nu si-a respectat cuvantul si nu a renegociat cu PSD impartirea colegiilor pentru alegerile parlamentare.

Lavinia Sandru demisioneaza din UNPR

Vicepresedintele UNPR Lavinia Sandru a anuntat, azi, ca demisioneaza din partid, in conditiile in care preesedintele Uniunii, Gabriel Oprea, nu a renegociat cu PSD impartirea colegiilor pentru alegerile parlamentare, astfel incat UNPR sa nu mai fie tratata ca ruda saraca, informeaza sursele de presa.

Lavinia Sandru a DEMISIONAT din UNPR. Afla daca va parasi viata politica.

Vicepresedintele UNPR, Lavinia Sandru a decis, vineri, sa isi dea demisia din partid. Lavinia Sandru a declarat pentru Realitatea TV ca decizia de a demisiona a venit dupa ce UNPR nu a stiu sa isi negocieze numarul de colegii. UNPR urma sa asigure ceea ce asigura UDMR-ul prin santaj, iata ca nu a reusit sa faca acest lucru, nu a reusit sa isi impuna parerea in fata baronilor PSD, a explicat vicepresedintele UNPR. Stire in curs de actualizare.

Lavinia Sandru: Basescu se va retrage din politica. ...

Fostul vicepresedinte UNPR Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), Lavinia Sandru, a declarat, vineri seara, la emisiunea Realitatea la Raport de pe postul Realitatea TV, ca Traian Basescu se va retrage din politica la sfarsitul mandatului de presedinte. Intrebata de moderatorul emisiunii ce parere despre Traian Basescu, mai ales dupa ce acesta a declarat ca trebuie sa se duca pe centura politicii, Sandru a raspuns ca ar fi fost in stare de orice pentru Traian Basescu. As fi fost in .

Sandru a demisionat din UNPR: Ies din politica. Generalul Oprea n-a avut curajul sa demisioneze

Vicepresedintele UNPR Lavinia Sandru a declarat vineri, prin intermediul unei scrisori deschise, ca demisioneaza din partid, fiindca seful ei nu a reusit sa negocieze eficient cu PSD. Ulterior, Sandru a declarat la Realitatea TV ca va iesi de pe scena politica.

LIVE TEXT. Lavinia Sandru explica de ce si-a dat DEMISIA din UNPR.

Lavinia Sandru, vicepresedintele UNPR, a declarat, vineri seara, la Realitatea TV, ca demisia ei din UNPR Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei) si retragerea din politica este cauzata de Gabriel Oprea. Nu am o problema cu colegii de la USL, cu Ponta. Am o problema cu presedintele UNPR, Gabriel Oprea. Acum doua zile i-am cerut sa isi dea demisia, a spus Sandru. Lavinia Sandru a explicat ca decizia ei de a-si da demisia si de a se retrage din viata politica este o chestiune complexa .

Lavinia Sandru explica de ce si-a dat DEMISIA din UNPR.

Lavinia Sandru a declarat, vineri seara, intr-o emisiune la Realitatea TV, ca demisia ei din UNPR Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei) si retragerea din politica sunt cauzate de Gabriel Oprea. Nu am o problema cu colegii de la USL, cu Ponta. Am o problema cu presedintele UNPR, Gabriel Oprea. Acum doua zile i-am cerut sa isi dea demisia, a spus Sandru. Lavinia Sandru a explicat ca decizia ei de a-si da demisia si de a se retrage din viata politica este o chestiune complexa la baza .

Proaspat demisionat din PDL, Gelu Visan dezvaluie cine este CAPUL mafiei banilor publici

Deputatul Gelu Visan, proaspat demisionat din PDL si trecut de partea Partidului Poporului este cel care a acuzat conducerea PDL ca patroneaza mafia banilor publici, scrie jurnalul. ro. Deputatul a declarat la un.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )