Libnet.ro
UNICEF

05:00

Proaspat demisionat din PDL, Gelu Visan dezvaluie cine este CAPUL mafiei banilor publici

Antena3 Antena3,
Proaspat demisionat din PDL, Gelu Visan dezvaluie cine este CAPUL mafiei banilor publici

Deputatul Gelu Visan, proaspat demisionat din PDL si trecut de partea Partidului Poporului este cel care a acuzat conducerea PDL ca patroneaza mafia banilor publici, scrie jurnalul. ro. Deputatul a declarat la un. continuă pe Antena3

Senatorul Marius Necula a demisionat din PDL si va candida la alegeri pe listele PP-DD

Senatorul Marius Necula a declarat luni, pentru Agerpres, ca a demisionat din PDL si ca va candida la alegerile parlamentare pe listele PP-DD, in judetul Braila. Ma stiu de mai multa vreme cu jurnalistul Sorin Ovidiu Balan si acesta mi-a facut aceasta propunere, sa candidez la Braila. Am tot ezitat. Am spus 'nu' in prima faza. Nu am fost hotarat pana acum, dar voi candida pe listele PP-DD, tot pentru un mandat de senator, in judetul Braila, a spus Necula.

Marius Necula a demisionat din PDL si va candida la alegeri pe listele PP-DD.

Senatorul Marius Necula a declarat luni, ca a demisionat din PDL si ca va candida la alegerile parlamentare pe listele PP-DD, in judetul Braila, informeaza Agerpres. Ma stiu de mai multa vreme cu jurnalistul Sorin Ovidiu Balan si acesta mi-a facut aceasta propunere, sa candidez la Braila. Am tot ezitat. Am spus nu in prima faza. Nu am fost hotarat pana acum, dar voi candida pe listele PPDD, tot pentru un mandat de senator, in judetul Braila, a spus Necula. El a precizat ca, desi regreta .

Deputatul Gelu Visan demisioneaza din PDL si candideaza din partea PP-DD, alaturi de Antonie Solomon

Deputatul Gelu Visan a anuntat, marti, cu prilejul depunerii candidaturii pentru un nou mandat de deputat in Colegiul 8 Bailesti din partea Partidului Poporului-Dan Diaconescu, ca a demisionat din PDL si s-a inscris in PP-DD, anunta Agerpres.

Gelu Visan demisioneaza din PDL si candideaza din partea PP-DD

Deputatul Gelu Visan a anuntat, azi, cu prilejul depunerii candidaturii pentru un nou mandat de deputat in Colegiul 8 Bailesti din partea Partidului Poporului - Dan Diaconescu PP - DD), ca a demisionat din Partidul Democrat Liberal si s-a inscris in PP - DD, arata HotNews. ro.

Deputatul Gelu Visan demisioneaza din PDL si candideaza in Colegiul 8 Brailesti din partea PPDD

Deputatul Gelu Visan a anuntat, marti, ca a demisionat din PDLsi s-a inscris in PPDD, odata cu depunerea candidaturii pentru un nou mandat de deputat in Colegiul 8 Brailesti, din partea partidului lui.

Vasile Blaga il actioneaza in judecata pe deputatul Gelu Visan.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, il va actiona in instanta pe deputatul Gelu Visan pentru calomnie, considerand ca acesta a lansat in spatiul public o serie de acuzatii false si defaimatoare, informeaza un comunicat al PDL, informeaza Mediafax. Presedintele PDL, Vasile Blaga, il va actiona in instanta pe deputatul Gelu Visan pentru calomnie. Gelu Visan a lansat in spatiul public o serie de acuzatii false si defaimatoare atat la adresa presedintelui PDL, cat si la adresa altor membri ai .

Vasile Blaga il da in judecata pe deputatul Gelu Visan pentru calomnie

Presedintele PDL, Vasile Blaga, il va actiona in instanta pe deputatul Gelu Visan pentru calomnie, acuzandu-l ca a lansat in spatiul public o serie de acuzatii false si defaimatoare, se arata intr-un comunicat al PDL citat de Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2443 seconds )