Libnet.ro
UNICEF

19:15

Lavrov: incetarea focului in estul Ucrainei, indispensabila

România Liberă România Liberă,
Lavrov: incetarea focului in estul Ucrainei, indispensabila

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat, duminica, ca este indispensabila incetarea focului in estul Ucrainei, pentru a putea oferi ajutor umanitar victimelor, relateaza AFP, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Rusia solicita ajutorul SUA pentru un proiect umanitar in estul Ucrainei

Autoritatile ruse au solicitat sprijinul american pentru un proiect de misiune umanitara in estul Ucrainei. SUA acuza Rusia ca a provocat criza din estul Ucrainei si ca livreaza arme rebelilor separatisti prorusi.

Insurgentii prorusi din estul Ucrainei sunt dispusi sa accepte un armistitiu

Liderii insurgentilor separatisti prorusi din estul Ucrainei au anuntat ca sunt dispusi sa accepte un armistitiu cu Kievul, in contextul avansarii trupelor serviciilor de securitate ucrainene, potrivit Mediafax.

Avertisment al ambasadorului SUA la ONU: Orice interventie rusa in estul Ucrainei sub pretextul ajutoarelor umanitare va fi considerata o invazie

Orice interventie rusa in estul Ucrainei sub pretextul ajutoarelor umanitare va fi considerata o invazie, avertizeaza ambasadorul Statelor Unite la ONU, Samantha Power, citata de Euronews. Rusia a exprimat preocupari similare privind situatia civililor din Georgia in anul 2008, dupa care a atacat acest stat, a spus Power. Orice interventie unilaterala a Rusiei pe teritoriul ucrainean, sub pretextul asistentei umanitare, va fi total inacceptabila si profund alarmanta. Si va fi considerata o invazie in Ucraina, a avertizat ambasadorul SUA la ONU.

Statele Unite acuza Rusia ca intentioneaza sa intervina militar in estul Ucrainei

Rusia intentioneaza sa se foloseasca de pretextul situatiei umanitare grave din estul Ucrainei pentru a interveni si mai mult in aceasta regiune, afirma ambasadorul Statelor Unite la ONU, Samantha.

Confruntarile din estul Ucrainei s-au soldat cu 15 morti si 79 raniti in randul fortelor ucrainene, in 24 ore

Confruntarile din estul Ucrainei s-au soldat cu 15 morti si 79 de raniti in randul fortelor ucrainene, in ultimele 24 de ore, in special in luptele de la frontiera cu Rusia, a anuntat vineri un purtator de.

Un avion de vanatoare a fost doborat in estul Ucrainei

Un avion de vanatoare al Fortelor aeriene ucrainene a fost doborat, joi, in estul Ucrainei, intr-o zona aflata sub controlul insurgentilor separatisti, relateaza AFP. Avionul s-a prabusit pe un camp, dupa.

Un avion de vanatoare a fost doborat in estul Ucrainei

Un avion de vanatoare al Fortelor aeriene ucrainene a fost doborat, joi, in estul Ucrainei, intr-o zona aflata sub controlul insurgentilor separatisti, relateaza AFP. Avionul s-a prabusit pe un camp,.

Un avion de vanatoare a fost doborat in estul Ucrainei

Un avion de vanatoare al Fortelor aeriene ucrainene a fost doborat, joi, in estul Ucrainei, intr-o zona aflata sub controlul insurgentilor separatisti, relateaza Mediafax.

Rusia ar putea invoca pretexte pentru a invada estul Ucrainei, avertizeaza NATO

Rusia ar putea utiliza pretextul unei misiuni umanitare pentru a invada estul Ucrainei, avertizeaza Alianta Nord-Atlantica, denuntand suplimentarea efectivelor militare ruse stationate in apropierea frontierelor ucrainene.

Parisul, Londra si Berlinul fac apel la incetarea focului in Fasia Gaza

Franta, Marea Britanie si Germania i-au indemnat sambata pe israeleni si palestinieni sa ajunga la un acord in privinta unei incetari a focului in Fasia Gaza, potrivit unei declaratii comune a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )