Libnet.ro
UNICEF

00:07

Confruntarile din estul Ucrainei s-au soldat cu 15 morti si 79 raniti in randul fortelor ucrainene, in 24 ore

B1 B1,
Confruntarile din estul Ucrainei s-au soldat cu 15 morti si 79 raniti in randul fortelor ucrainene, in 24 ore

Confruntarile din estul Ucrainei s-au soldat cu 15 morti si 79 de raniti in randul fortelor ucrainene, in ultimele 24 de ore, in special in luptele de la frontiera cu Rusia, a anuntat vineri un purtator de. continuă pe B1

Conflictul din estul Ucrainei: Peste 280.000 de persoane si-au parasit locuintele

Cel putin 285. 000 de persoane si-au parasit casele din cauza conflictului din estul Ucrainei, a spus un oficial al ONU, citat de AFP, relateaza Mediafax.

Statele Unite acuza Rusia ca intentioneaza sa intervina militar in estul Ucrainei

Rusia intentioneaza sa se foloseasca de pretextul situatiei umanitare grave din estul Ucrainei pentru a interveni si mai mult in aceasta regiune, afirma ambasadorul Statelor Unite la ONU, Samantha.

Un avion de vanatoare a fost doborat in estul Ucrainei

Un avion de vanatoare al Fortelor aeriene ucrainene a fost doborat, joi, in estul Ucrainei, intr-o zona aflata sub controlul insurgentilor separatisti, relateaza AFP. Avionul s-a prabusit pe un camp, dupa.

Un avion de vanatoare a fost doborat in estul Ucrainei

Un avion de vanatoare al Fortelor aeriene ucrainene a fost doborat, joi, in estul Ucrainei, intr-o zona aflata sub controlul insurgentilor separatisti, relateaza AFP. Avionul s-a prabusit pe un camp,.

Un avion de vanatoare a fost doborat in estul Ucrainei

Un avion de vanatoare al Fortelor aeriene ucrainene a fost doborat, joi, in estul Ucrainei, intr-o zona aflata sub controlul insurgentilor separatisti, relateaza Mediafax.

Rusia ar putea invoca pretexte pentru a invada estul Ucrainei, avertizeaza NATO

Rusia ar putea utiliza pretextul unei misiuni umanitare pentru a invada estul Ucrainei, avertizeaza Alianta Nord-Atlantica, denuntand suplimentarea efectivelor militare ruse stationate in apropierea frontierelor ucrainene.

NATO: Rusia ar putea invoca pretexte pentru a invada estul Ucrainei

Rusia ar putea utiliza pretextul unei misiuni umanitare pentru a invada estul Ucrainei, avertizeaza Alianta Nord-Atlantica. NATOdenunta suplimentarea efectivelor militare ruse stationate in apropierea .

NATO avertizeaza: Rusia ar putea invoca pretexte pentru a invada estul Ucrainei

Rusia ar putea utiliza pretextul unei misiuni umanitare pentru a invada estul Ucrainei, avertizeaza Alianta Nord-Atlantica, denuntand suplimentarea efectivelor militare ruse stationate in apropierea frontierelor.

Ucraina: 15 morti si 79 de raniti in randul fortelor ucrainene

Luptele din estul Ucrainei au cauzat 15 decese si 79 de persoane au fos ranite in randul fortelor ucrainene in ultimele 24 de ore, in special in confruntarile de la frontiera cu Rusia, a indicat astazi purtatorul de cuvant al Consiliul pentru securitate si aparare nationala de la Kiev, Andrei Lisenko, citat de agentia Unian, transmite Agerpres.

Rebelii din Ucraina si-au deschis birou de recrutare... la Moscova

Rebelii prorusi din regiunea Donetk si Lugansk, din estul Ucrainei, recruteaza luptatori, strang fonduri si colecteaza echipament de razboi chiar la Moscova, capitala Rusiei, desi autoritatile de la Kremlin au negat vehement sustinerea acestora, scrie.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )