Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lazar Comanescu: Conditionarea semnarii acordului UE-Canada de liberalizarea vizelor pentru romani ar putea fi o experienta folositoare si in negocierile cu Statele Unite

B1 B1,
Lazar Comanescu: Conditionarea semnarii acordului UE-Canada de liberalizarea vizelor pentru romani ar putea fi o experienta folositoare si in negocierile cu Statele Unite

Ministrul de externe Lazar Comanescu a declarat joi legat de acordul economic dintre Uniunea Europeana si Canada ca nu este normal ca un partener sa aiba abordari diferite intre cetatenii europeni si c. continuă pe B1

Romania nu poate accepta sa fie tratata ca o tara de mana a doua

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, declara ca Romania trebuie sa blocheze semnarea acordului dintre UE si Canada, daca nu va fi ridicata obligativitatea vizelor pentru romani de catre tara nord-americana, fiindca nu putem accepta sa fim tratati ca o tara de mana a doua, potrivit unor surse din presa.

Acordul UE-Canada, discutat astazi

Acordul de liber schimb dintre Uniunea Europeana si Canada va fi discutat astazi, la Luxemburg, de catre ministrii responsabili de comert ai tarilor membre UE. intelegerea ar trebui semnata pana la finalul acestei luni, dar exista in continuare tensiuni, iar Romania a spus ca se va opune, daca Guvernul de la Ottawa nu va elimina vizele pentru cetatenii romani.

Romania, Bulgaria si Belgia nu si-au dat acordul pentru tratatul UE-Canada la reuniunea ministrilor comertului

Romania, Bulgaria si Belgia au refuzat marti, la reuniunea ministrilor comertului din UE, sa isi dea acordul pentru tratatul de liber-schimb intre Uniunea Europeana si Canada CETA), relateaza Belga.

Romania nu va semna acordul UE-Canada, din cauza mentinerii vizelor

Romania nu este de acord cu semnarea de catre Uniunea Europeana a unui acord comercial esential cu Canada, potrivit Ministerului Afacerilor Externe.

MAE: Romania nu va semna acordul comercial UE-Canada, din cauza mentinerii vizelor pentru cetatenii romani

Ministerul Afacerilor Externe a transmis miercuri ca nu este de acord cu semnarea de catre Uniunea Europeana a unui acord comercial cu Canada din cauza mentinerii vizelor pentru cetatenii romani, potrivit.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )