Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ce le-a spus Liviu Dragnea parlamentarilor PSD dupa acuzatiile DNA

Antena3 Antena3,
Ce le-a spus Liviu Dragnea parlamentarilor PSD dupa acuzatiile DNA

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, este urmarit penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru constituire de grup infractional, abuz in serviciu si infractiuni referitoare la fr. continuă pe Antena3

Prima reactie din PSD dupa acuzatiile aduse de procurorii DNA lui Liviu Dragnea

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, s-a prezentat luni la Directia Nationala Anticoruptie, fiind citat de procurori intr-un dosar de coruptie. Cateva zeci de persoane - printre care.

Al 3-lea dosar penal pentru Liviu Dragnea. Presedintele PSD este urmarit penal pentru fraudarea fondurilor europene

De astazi, liderul PSD Liviu Dragnea este cercetat in al 3-lea dosar penal de catre procurorii DNA. El este urmarit penal pentru 3 capete de acuzare: abuz in serviciu, constituire de grup infractional organizat si fraudarea fondurilor europene.

Liviu Dragnea: Resping categoric toate acuzatiile. Nu m-am gandit la demisie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a facut luni dupa-amiaza, la Palatul Parlamentului, primele declaratii dupa ce DNA a anuntat ca il urmareste penal intr-un nou dosar. Liviu Dragnea a respins categoric toate acuzatiile, spunand ca nu are legaturi patrimoniale cu firma Tel Drum si ca o parte din acuzatii au fost cercetate in trecut. Liderul PSD a mai spus ca nu va demisiona de la sefia partidului si a anuntat ca a primit foarte mult mesaje de sustinere din partid.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa noul dosar penal: Nu demisionez. Este un atac violent, miza fiind preluarea PSD. Coalitia nu e afectata, eu sunt afectat

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat ca nu demisioneaza nici din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, nici din fruntea partidului, dupa ce procurorii DNA l-au pus azi sub acuzare in dosarul Teldrum, cu un prejudiciu de 27 de milioane de euro. Dragnea s-a ferit sa spuna ca e un dosar politic, dar sustine ca miza este preluarea PSD.

Liviu Dragnea, prima aparitie de dupa revolutia fiscala. Cum raspunde acuzatiilor ca a scazut salariile romanilor

Liviu Dragnea a avut duminica prima aparitie publica de la modificarea Codului Fiscal prin ordonanta de urgenta in sedinta de guvern de miercuri. Presedintele PSD a tinut sa afirme in fata.

Liviu Dragnea, prima aparitie de dupa revolutia fiscala. Cum raspunde acuzatiilor ca a scazut salariile romanilor (FOTO)

Liviu Dragnea a avut duminica prima aparitie publica de la modificarea Codului Fiscal prin ordonanta de urgenta in sedinta de guvern de miercuri. Presedintele PSD a tinut sa afirme in fata.

Liviu Dragnea: Lupta este ingrozitoare. Nu cred ca existavreun membru din conducerea PSD care sa nu aiba un dosar

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus luni seara, dupa acuzatiile care i se aduc in noul dosar, ca lupta este una grea, iar miza sa ar fi demisia. Nici nu era nevoie sa comande presedintele.

Liviu Dragnea despre un posibil miting PSD: Nu voi vrea niciodata miting pentru sustinerea mea, dar nu o sa opresc pe nimeni daca se va dori miting pentru sustinerea programului de guvernare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a respins luni ideea unui miting pentru sustinerea sa in legatura cu noul dosar de la DNA. Intrebat de ziaristi despre un eventual miting al PSD, Dragnea a spus: Nu voi vrea niciodata un miting pentru sustinerea mea. Daca se va dori insa un miting pentru sustinerea programului de guvernare, nu o sa opresc pe nimeni niciodata.

Carmen Dan, despre numarul mare de jandarmi prezenti la audierea lui Liviu Dragnea la DNA: Jandarmeria pazeste acolo in mod frecvent. A fost o prezenta numeroasa de persoane

Ministrul de Interne, Carmen Dan, intrebat de numarul mare de jandarmi prezenti la sediul DNA in momentul audierii liderului PSD, Liviu Dragnea, cu privire la noul dosar in care este pus sub urmarire penala pentru fraudarea fondurilor UE si constituire de grup infractional organizat si abuz in serviciu, a spus ca jandarmeria pezeste in mod frecvent acolo, in fiecare zi.

intalnire HANS KLEMM - LIVIU DRAGNEA, dupa ce seful PSD s-a prezentat la DNA. Detalii de ULTIMA ORA. Ce au discutat

Ambasadorul SUA la Bucuresti, in biroul lui Liviu Dragnea. Hans Klemm s-a intalnit cu seful PSD dupa ce acesta s-a intors de la DNA, informeaza Digi 24. Liviu Dragnea a fost audiat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )