Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea: Resping categoric toate acuzatiile. Nu m-am gandit la demisie

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea: Resping categoric toate acuzatiile. Nu m-am gandit la demisie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a facut luni dupa-amiaza, la Palatul Parlamentului, primele declaratii dupa ce DNA a anuntat ca il urmareste penal intr-un nou dosar. Liviu Dragnea a respins categoric toate acuzatiile, spunand ca nu are legaturi patrimoniale cu firma Tel Drum si ca o parte din acuzatii au fost cercetate in trecut. Liderul PSD a mai spus ca nu va demisiona de la sefia partidului si a anuntat ca a primit foarte mult mesaje de sustinere din partid. continuă pe Hotnews

Dragnea, despre dosarul de la DNA: Resping categoric toate acuzatiile

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, referindu-se la dosarul de la DNA, ca respinge categoric toate acuzatiile.

Ce le-a spus Liviu Dragnea parlamentarilor PSD dupa acuzatiile DNA

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, este urmarit penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru constituire de grup infractional, abuz in serviciu si infractiuni referitoare la fr.

Dragnea: Resping toate acuzatiile. Nu m-am gandit la demisie

Liviu Dragnea a facut o prima declaratie, dupa ce procurorii l-au anuntat ca este urmarit penal. Astazi, am fost la DNA sa-mi iau in primire al treilea dosar. Nu pot intra in detalii.

Liviu Dragnea: Categoric ramane impozit zero pentru angajatii din IT, problema va fi rezolvata de Guvern

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat ca cei din Guvern vor veni cu mai multe propuneri pentru a rezolva problema privind impozitul din IT, astfel incat angajatii din acest domeniu sa aiba in continuare impozit zero pe venit.

Prima reactie din PSD dupa acuzatiile aduse de procurorii DNA lui Liviu Dragnea

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, s-a prezentat luni la Directia Nationala Anticoruptie, fiind citat de procurori intr-un dosar de coruptie. Cateva zeci de persoane - printre care.

Liviu Dragnea, acuzat de creare de grup infractional, fraudare de fonduri europene si abuz in serviciu (surse)

Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare de DNA pentru creare de grup infractional, fraudare de fonduri europene si abuz in serviciu. Potrivit unor surse, acuzatiile au legaturi cu perioada cand Dragnea.

Liviu Dragnea: Lupta este ingrozitoare. Nu cred ca existavreun membru din conducerea PSD care sa nu aiba un dosar

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus luni seara, dupa acuzatiile care i se aduc in noul dosar, ca lupta este una grea, iar miza sa ar fi demisia. Nici nu era nevoie sa comande presedintele.

Cum a declansat Oficiul European Antifrauda ancheta in dosarul lui Liviu Dragnea

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea 55 de ani), a fost pus ieri sub acuzare in cel de-al treilea dosar penal. Acuzatiile procurorilor DNA sunt dintre cele mai grave.

Liviu Dragnea: Pentru Tel Drum au fost multe dosare, s-au deschis, s-au inchis / Daca era ceva, gaseau/ Iohannis este beneficiarul politic al executiei mele

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara, la Romania TV, ca toata istoria cu firma teleormaneana Tel Drum a inceput in 2004, intr-o campanie electorala pentru alegerile locale, si ca au existat multe dosare legate de acest caz, dar toate s-au deschis, s-au inchis. In opiniasefului PSD, presedintele Klaus Iohannis este beneficiarul politic al executiei mele dar sistemul la un moment dat va sari si pe dumnealui cum a sarit si pe Traian Basescu. Dragnea: Generalul Pahontu n. r seful SPP) este postasul de serviciu al Cotroceniului. Ii transmit sa se ocupe de SPP si sa le transmita apropiatilor sa lase gandurile de marireDragnea: Romania este statul cu cea mai mica datorie din Europa.

Liviu Dragnea: Pentru Tel Drum au fost multe dosare, s-au deschis, s-au inchis / Daca era ceva, gaseau/ Iohannis este beneficiarul politic al executiei mele/ Generalul pahontu e postasul de serviciu al Cotroceniului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara, la Romania TV, ca toata istoria cu firma teleormaneana Tel Drum a inceput in 2004, intr-o campanie electorala pentru alegerile locale, si ca au existat multe dosare legate de acest caz, dar toate s-au deschis, s-au inchis. In opinia sefului PSD, presedintele Klaus Iohannis este beneficiarul politic al executiei mele dar sistemul la un moment dat va sari si pe dumnealui cum a sarit si pe Traian Basescu. Dragnea l-a atacat si pe seful SPP, generalul Lucian Pahontu, pe care l-a acuzat ca este bagat in politica si ca este postasul de serviciu, vestitorul de serviciu de la Cotroceni.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )