Libnet.ro
UNICEF

08:45

Legea care irita Arabia Saudita

România Liberă România Liberă,
Legea care irita Arabia Saudita

Senatul american a adoptat proiectul de lege care permite familiilor persoanelor ucise in atentatele din 11 septembrie sa urmareasca in justitie Arabia Saudita pentru un rol jucat in complotul terorist si sa ceara despagubiri. continuă pe România Liberă

O lege prin care rudele victimelor atacurilor teroriste de la 11 septembrie pot da in judecata Arabia Saudita a trecut de Senatul Statelor Unite

O lege care ar da dreptul rudelor persoanelor ucise in urma atacurilor teroriste de la 11 sepembrie 2001 sa dea in judecata Arabia Saudita pentru orice presupus rol in finantarea teroristilor a trecut de Senatul Statelor Unite cu vot unanim, in cursul serii de marti, relateaza The New York Times.

Lege in SUA: Victimele atentatelor din 11 septembrie pot sa dea in judecata Arabia Saudita

Senatul american a adoptat marti o lege care le permite supravietuitorilor si rudelor victimelor din atentatele de la 11 septembrie 2001 sa dea in judecata si sa ceara despagubiri Guvernului Arabiei.

Deputatii nu vor sa modifice legea care obliga marile magazine sa vanda 51% alimente din productie romaneasca

Deputatii din Comisia pentru agricultura si alimentatie au aprobat retrimiterea fara nicio modificare pentru votul final al plenului Camerei Deputatilor a proiectului de lege care ii obliga pe marii retaileri sa aiba pe rafturi carne, fructe si legume.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )