Libnet.ro
UNICEF

01:05

Legea salarizarii: Spor de 15% pentru functionarii din mai multe ministere si de 10% pentru functionarii parlamentari

Adevărul Adevărul,
Legea salarizarii: Spor de 15% pentru functionarii din mai multe ministere si de 10% pentru functionarii parlamentari

Deputatii din Comisia de munca au adoptat marti doua amendamente prin care acorda un spor de 15% pentru complexitatea muncii functionarilor din ministerele Mediului, Dezvoltarii, Sanatatii, din cadrul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate si din cadrul Parlamentului, precum si o majorare de 10% pentru personalul de specialitate implicat in procesul legislativ din cadrul Parlamentului. continuă pe Adevărul

Legea salarizarii: Spor pentru complexitatea muncii de 15% pentru functionarii din mai multe ministere si de 10% pentru functionarii parlamentari

Deputatii din Comisia de munca au adoptat marti doua amendamente prin care acorda un spor de 15% pentru complexitatea muncii functionarilor din ministerele Mediului, Dezvoltarii, Sanatatii, din cadrul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate si din cadrul Parlamentului, precum si o majorare de 10% pentru personalul de specialitate implicat in procesul legislativ din cadrul Parlamentului, anunta News. ro. De asemenea, au fost majorate salariile mai multor categorii de functii din cadrul Consiliului Concurentei.

Klaus Iohannis: Legea salarizarii, o lege pentru care PSD raspunde integral si definitiv

Presedintele Klaus Iohannis a tinut sa sublinieze, luni, ca legea salarizarii unitare este un proiect al PSD si ca asteptarea romanilor ca presedintele sa modifice ceva la aceasta lege i se pare putin.

Legea salarizarii unitare: Angajatii de la stat care primesc mai multi bani

Comisia de munca a Camerei Deputatilor a adoptat, marti, mai multe amendamente la legea salarizarii, majorand salariile personalului de specialitate al muzeelor cu sume cuprinse intre 100 si 800 de lei.

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu: Legea salarizarii ar putea fi amanata pentru 1 august

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat luni seara, la Parlament, ca exista posibilitatea ca Legea salarizarii sa intre in vigoare de la 1 august, in cazul in care presedintele Klaus Io.

Federatia Nationala a Sindicatelor APIA vor sa declanseze conflictul social: Legea salarizarii reduce drastic salariile din cadrul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura

Federatia Nationala a Sindicatelor Agentiei de Plati si Interventie in Agricultura este in proces de consultare a membrilor privind declansarea conflictului social, arata un comunicat de presa al Federatiei. Potrivit sindicalistilor, Legea salarizarii, in forma actuala, ii dezavantajeaza pe functionarii din APIA si incalca, totodata, recomandarile europene in materie de salarizare a personalului care gestioneaza fonduri europene.

Grefierii de la mai multe instante din tara protesteaza fata de legea salarizarii

Grefierii de la mai multe instante din tara protesteaza, incepand de luni, fata de legea salarizarii, a declarat presedintele Projust, Stefania Teleman, sustinand ca aceasta categorie profesionala pierde venituri prin noua lege si ca reprezentantii acesteia nu au fost invitati la negocieri cu decidentii politici.

Grefierii de la Tribunalul Vrancea au intrerupt activitatea nemultumiti de Legea salarizarii unitare

Protestul grefierilor are loc in fata Tribunalului Vrancea. Activitatea instantelor de judecata este paralizata pentru cateva ore.

Legea salarizarii scoate mii de romani in strada

Sindicalistii anunta noi proteste fata de legea salarizarii unitare. Manifestatiile sunt programate pentru marti, ora 11. 00, la Palatul Parlamentului. Confederatia Nationala Sindicala Cartel Alfa va.

Lia Olguta Vasilescu despre protestele fata de legea salarizarii: Pot sa faca greva. E o decizie politica, proiectul nu va fi modificat. / Saptamana viitoare ar putea fi dat votul final

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat luni, la Parlament, referitor la protestele fata de Legea salarizarii, ca dreptul la greva este unul constitutional, iar cei care sunt nemultumiti din primarii, CJ si prefecturi pot sa protesteze, dar proiectul va ramane exact asa cum l-a prezentat, cel putin in partea care vizeaza administratia. Ministrul Muncii estimeaza ca saptamana viitoare ar putea fi dat votul final pe proiectul legii salarizarii, care se afla in prezent la Camera Deputatilor.

Protest la DSVSA Alba: Angajatii sunt nemultumiti de Legea salarizarii unitare

Aproximativ 50 de angajati ai Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Alba protesteaza, luni, in fata institutiei, nemultumiti de Legea salarizarii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2129 seconds )