Libnet.ro
UNICEF

12:01

Legea votului prin corespondenta, decizie de ultima ora. Anuntul facut de presedintele AEP

Antena3 Antena3,
Legea votului prin corespondenta, decizie de ultima ora. Anuntul facut de presedintele AEP

Presedintele AEP, Ana Maria Patru, a declarat, luni, ca AEP va elabora, in timp util, proiectul de lege privind votul prin corespondenta pentru a fi aplicat la alegerile parlamentare din 2016. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, despre Legea votului prin corespondenta: Valeriu Zgonea a fost mandatat sa elaboreze un set de principii pe care sa le inainteze AEP, care sa transmita partidelor un proiect

Presedidintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni ca social-democratii l-au mandatat pe presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, sa elaboreze un set de principii privind votul prin.

Contraatacul PNL: liberalii vor sa adopte legea votului prin corespondenta in aceeasi zi in care se voteaza Codul Fiscal

Biroul Comisiei de Cod Electoral se intalneste luni cu reprezentantii grupurilor parlamentare pentru a discuta adoptarea legii votului prin corespondenta. Copresedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat ca vrea ca proiectul sa fie adoptat chiar luni, in sesiunea extraordinara dedicata reexaminarii Codului Fiscal.

Zeci de oameni au iesit sambata in Piata Universitatii din Capitala pentru a cere adoptarea votului prin corespondenta (VIDEO)

Zeci de oameni au iesit sambata in strada la Piata Universitatii pentru a protesta fata de neadoptarea votului prin corespondenta, informeaza B1 TV. Aceasta lege a fost un motiv de scandal neintrerupt.

Dragnea vrea adoptarea rapida a votului prin corespondenta

Votul prin corespondenta trebuie sa fie adoptat rapid, a declarat sambata, la Sulina, presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.

Presedintele AEP: Vom elabora proiectul de lege privind votul prin corespondenta in timp util pentru a fi aplicat la alegerile parlamentare din 2016

Presedintele Autoritatii Electorale Permanente AEP), Ana Maria Patru, a declarat, luni, ca proiectul de lege privind votul prin corespondenta va fi elaborat in timp util de AEP, pentru a fi aplicat la alegerile.

Dragnea, despre votul prin corespondenta: Trebuie adoptat rapid

Votul prin corespondenta trebuie sa fie adoptat rapid, a declarat ieri, la Sulina, corespondentului Agerpres, presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea: Votul prin corespondenta trebuie sa fie adoptat rapid. S-a intarziat mult prea mult

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la Sulina, ca votul prin corespondenta trebuie sa fie adoptat rapid. S-a vorbit mult prea mult despre votul prin coresponde.

Liviu Dragnea:S-a vorbit mult prea mult despre votul prin corespondenta si s-a intarziat mult prea mult

Votul prin corespondenta trebuie sa fie adoptat rapid, a declarat sambata, la Sulina, corespondentului Agerpres, presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )