Libnet.ro
UNICEF

05:31

Lepre socialiste: Fostul primar de Chisinau, Dorin Chirtoaca, reactie nervoasa dupa aparitia imaginilor din vacanta sa din Romania (VIDEO)

B1 B1,
Lepre socialiste: Fostul primar de Chisinau, Dorin Chirtoaca, reactie nervoasa dupa aparitia imaginilor din vacanta sa din Romania (VIDEO)

Primarul suspendat al orasului Chisinau, Dorin Chirtoaca, a starnit amuzamentul in Republica Moldova dupa ce pe internet au fost publicate cu acesta, impreuna cu mai multi functionari din. continuă pe B1

La Chisinau vor fi deschise 307 sectii de votare pentru referendumul de demitere a lui Dorin Chirtoaca

Pentru referendumul local de revocare a primarului general al municipiului Chisinau, Dorin Chirtoaca, din 19 noiembrie, Comisia Electorala Centrala a stabilit deschiderea a 307 sectii, cu cinci mai putine fata de ultimul scrutin, transmite IPN.

Lepre socialiste. Chirtoaca comenteaza imaginile video aparute pe Internet din vacanta sa in Romania VIDEO

Primarul suspendat al Chisinaului, Dorin Chirtoaca, a comentat imaginile video aparute pe Internet, unde edilul apare alaturi de mai multi functionari ai Primariei, dansand pe marginea unui drum din Romania.

Primitivism politic. Biroul lui Dorin Chirtoaca, eliberat pentru noul primar interimar, Silvia Radu FOTO

Noul primar interimar de Chisinau, Silvia Radu, va conduce Primaria chiar din biroul primarului suspendat Dorin Chirtoaca. in acest sens, a inceput eliberarea biroului de lucrurile personale.

Pe vremea URSS tot asa se incerca. Dorin Chirtoaca, revoltat ca Silvia Radu i-a ocupat biroul:De ce trebuiau aruncate lucrurile afara?

Primarul suspendat al Chisinaului, Dorin Chirtoaca, considera ca numirea in functia de primar interimar al Capitalei a Silviei Radu este una ilegala. Mai mult, edilul pare revoltat pe faptul ca noul primar interimar a ocupat anume biroul sau, in timp ce existau altele libere.

Fostul primar al comunei Plesoi, condamnat la inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu. Sentinta este definitiva

Vasilica Crisu, fost primar al comunei Plesoi, a fost condamnat pe data de 7 martie de magistratii Curtii de Apel Craiova la doi ani de inchisoare cu suspendare. Anchetatorii au stabilit ca fostul edil si alte patru persoane au prejudiciat bugetul localitatii cu suma de 347. 980 de lei.

Candidat PSD ales in fruntea comunei din Iasi in care fostul primar social-democrat a fost condamnat pentru luare de mita

Locuitorii comunei iesene Bals l-au votat pentru functia de primar pe candidatul PSD Vasile Acatrinei, la alegerile anticipate care au avut loc duminica, 5 noiembrie.

ştiri de la B1

actualitate, 05:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )