Libnet.ro
UNICEF

01:05

Leul moldovenesc a inceput anul la cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani

Adevărul Adevărul,
Leul moldovenesc a inceput anul la cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani

Leul moldovenesc a inceput anul 2020 la cel mai ridicat nivel din ultimii 5 ani. Fata de cosul valutar EUROUSD, leul a atins cota de 18,28 puncte. Comparativ cu USD, leul a inregistrat performante mai slabe, insa are situatia mult mai buna fata de EURO, mentioneaza economistul Veaceslav Ionita, expert IDIS Viitorul, transmite IPN. continuă pe Adevărul

CEL MAI RIDICAT NIVEL DIN ULTIMII ZECE ANI 110 tranzactii in piata noastra de fuziuni si achizitii, anul trecut

Piata noastra de fuziuni si achizitii M and A) a numarat 110 tranzactii, anul trecut, acesta fiind cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani al sectorului de M and A. Spre comparatie, in 2018, numarul tranzactiilor a fost de 98, iar in anul anterior, 106, arata specialistii de la Deloitte. Potrivit estimarilor acestora, valoarea totala a tranzactiilor din 2019, inclusiv cele care nu au avut o valoare comunicata, a fost de 4-4,4 miliarde euro fata de 3,8-4,3 miliarde euro in 2018), in timp ce tranzactiile comunicate au totalizat 1,7 miliarde euro 1,9 miliarde euro in 2018).

Pretul aurului - la cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani

Cotatia aurului a urcat, ieri, la cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani, iar uncia de paladiu a atins un nivel record de peste 2. 000 de dolari, pe masura ce investitorii s-au indreptat spre protectia oferita de metalul galben, pe fondul escaladarii tensiunilor dintre SUA si Iran, transmite Reuters, conform Agerpres.

Pretul aurului a explodat, pe fondul tensiunilor SUA-Iran. Este cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani

Cotatia aurului a urcat luni la cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani, iar uncia de paladiu a atins un nivel record de peste 2. 000 de dolari, pe masura ce investitorii s-au indreptat spre protectia oferita de metalul galben, pe fondul escaladarii tensiunilor dintre SUA si Iran.

Aurul, la cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani

Cotatia aurului a urcat luni la cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani, iar uncia de paladiu a atins un nivel record de peste 2. 000 de dolari, pe masura ce investitorii s-au indreptat spre protectia oferita de metalul galben, pe fondul escaladarii tensiunilor dintre SUA si Iran, transmite Reuters.

Industria auto germana, in declin! Productia a atins cel mai scazut nivel din ultimii 23 de ani

Industria auto din Germania trece printr-o perioada dificila, productia inregistrand cel mai scazut nivel din anul 1996. Cifrele publicate luni de Asociatia Industriei Auto Germane VDA) arata ca, anul.

De ce productia auto germana a atins cel mai mic nivel din ultimii 23 de ani

Productia auto germana a atins anul trecut cel mai mic nivel din ultimii 23 de ani, iar acest lucru se intampla din cauza mai multor motive precum conflictele comerciale globale, cheltuielile mari cu electrificarea, dar si a cererii in scadere la nivel global. Productia a fost la nivelul din 1996, adica 4,7 milioane de masini, anii de maxim fiind 2011, cu 5,9 milioane si 2007, cu 5,7 milioane.

Productia auto din Germania, la cel mai scazut nivel din ultimii 23 de ani

Productia de automobile a Germaniei a coborat, anul trecut, la cel mai scazut nivel de dupa 1996, in contextul in care prima economie europeana sufera de pe urma consecintelor razboiului comercial global, transmite Bloomberg, conform Agerpres.

Productia de automobile a Germaniei, la cel mai scazut nivel din ultimii 23 de ani

Productia de automobile a Germaniei a coborat anul trecut la cel mai scazut nivel de dupa 1996, in contextul in care prima economie europeana sufera de pe urma consecintelor razboiului comercial global, transmite Bloomberg.

Pretul aurului, la cel mai mare nivel din ultimii 20 ani. Ce arata datele Bancii Nationale

Pretul aurului a ajuns, luni 6 ianuarie), la cel mai mare curs inregistrat in ultimii 20 de ani cel putin, se arata in datele Bancii Nationale ale Romaniei BNR). Mai exact, pretul aurului a urcat pana.

SCHIMB DE GENERATII Mbappe este cel mai bine cotat fotbalist al lumii: 265,2 milioane de euro

Generatia lui Messi si Ronaldo este pe cale sa fie inlocuita de aceea a lui Mbappe si Sterling. Primul pas a fost deja facut, ultimii doi sunt acum fotbalistii cu cea mai mare cota la nivel mondial. Atacantul francez al echipei PSG, Kylian Mbappe, este in acest moment jucatorul cel mai valoros din lume, fiind evaluat de Observatorul fotbalului CIES) la 265,2 milioane de euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )