Libnet.ro
UNICEF

05:00

Pretul aurului, la cel mai mare nivel din ultimii 20 ani. Ce arata datele Bancii Nationale

B1 B1,
Pretul aurului, la cel mai mare nivel din ultimii 20 ani. Ce arata datele Bancii Nationale

Pretul aurului a ajuns, luni 6 ianuarie), la cel mai mare curs inregistrat in ultimii 20 de ani cel putin, se arata in datele Bancii Nationale ale Romaniei BNR). Mai exact, pretul aurului a urcat pana. continuă pe B1

Pretul aurului a explodat, pe fondul tensiunilor SUA-Iran. Este cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani

Cotatia aurului a urcat luni la cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani, iar uncia de paladiu a atins un nivel record de peste 2. 000 de dolari, pe masura ce investitorii s-au indreptat spre protectia oferita de metalul galben, pe fondul escaladarii tensiunilor dintre SUA si Iran.

Aurul, la cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani

Cotatia aurului a urcat luni la cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani, iar uncia de paladiu a atins un nivel record de peste 2. 000 de dolari, pe masura ce investitorii s-au indreptat spre protectia oferita de metalul galben, pe fondul escaladarii tensiunilor dintre SUA si Iran, transmite Reuters.

Cel mai mare proces pentru viol inregistrat vreodata in Marea Britanie: Un indonezian ar fi violat aproape 200 de barbati pe care ii racola din cluburi de noapte si ii seda

Justitia britanica a condamnat luni la inchisoare pe viata un barbat indonezian descris drept cel mai mare delicvent sexual din Regatul Unit, gasit vinovat pentru violarea a 48 de barbati, conform agentiilor internationale de presa, citate de Agerpres. Politia estimeaza insa ca numarul victimelor sale se ridica la aproape 200, fiind vorba despre barbati pe care ii racola la iesirea din cluburile de noapte, ii ducea acasa si ii seda.

Cea mai mare floare din lume, descoperita in Indonezia

O floare uriasa dintr-o specie de plante recunoscuta pentru producerea celor mai mari inflorescente din lume a fost descoperita in Indonezia, scrie AFP. Potrivit specialistilor in conservarea mediului, este cea mai mare floare din acea specie consemnata vreodata.

Ce se intampla cu cele 150.000 de pensii speciale in 2020. Cea mai mare pensie din Romania este de 74.000 de lei

In anul 2019, care tocmai a trecut peste 9 miliarde de lei au fost bugetati pentru plata pensiilor speciale, din care peste 8 miliarde pentru plata pensiilor militare de stat si 1 miliard a pensiilor de serviciu, insemnand un total, de aproape 160. 000 de pensii speciale. Ce se intampla cu cele 150. 000 de pensii speciale .

Cei doi satmareni care au plecat cu Duster-ul in Siberia au ajuns in cel mai rece oras din lume si joi ar trebui sa ajunga la Oimiakon, satul unde au fost -70 de grade Celsius

Attila si Kinga Bertici, satmarenii care au plecat acum aproape o luna cu Duster-ul in Siberia, au ajuns la Yakutsk, cel mai rece oras din lume, iar joi ar trebui sa ajunga la destinatia finala: satul Oimiakon, polul mondial al frigului. Dragilor, dupa 580 de kilometri din orasul Aldan, pe viscol si pe drumuri acoperite cu zapada, am traversat raul Lena, inghetat, 17 kilometri) si am ajuns cu bine in cel mai friguros oras din lume: Yakutsk! NEO rezista cu brio!, a scris Attila Bertici pe Facebook.

HOROSCOP. De ce minciuni de folosesc cel mai des nativii din zodiac

Fiecare nativ din zoiac are anumite secrete sau lucruri pe care vor sa le tina departe de ochii curiosilor. Vezi mai jos cu ce ar putea minti cel mai des zodiile: .

Claudiu Keseru, cel mai bun strain din Bulgaria

Internationalul roman Claudiu Keseru a fost declarat cel mai valoros jucator strain din campionatul Bulgariei.

Fiica ei traia cel mai frumos moment din viata ei, asa ca s-a repezit la telefon sa filmeze totul. Ulterior, cand s-a uitat pe imagini s-a luat cu mainile de cap! Ce a surprins, de fapt, femeia

Susan Griego ar fi trebuit sa filmeze momentul in care fiica ei traia cele mai frumoase clipe din viata ei de pana atunci, insa lucrurile au luat rapid o directie neasteptata din cauza. neatentiei.

Turismul rural a captat cel mai mare numar de locuri de cazare

000 de turisti si-au petrecut Revelionul 20192020 in tara, cu 2,5% mai mult decat in anul prece.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )