Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liberalii il propun prim-ministru pe Florin Citu

România Liberă România Liberă,
Liberalii il propun prim-ministru pe Florin Citu

Biroul Politic National al PNL l-a votat miercuri seara pe Florin Citu, actualul ministru al Finante. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban: Am decis ca propunerea PNL de premier sa fie Florin Citu (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat, luni seara, dupa sedinta Biroul Politic National al PNL, ca propunerea de premier a partidului sa fie Florin Citu. Am convocat reuniunea Biroul Politic National al Partidului.

LUDOVIC ORBAN: BPN al PNL a decis ca propunerea pentru functia de premier sa fie Florin Citu

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca Biroul Politic National al liberalilor a decis, cu o singura abtinere, ca Florin Citu sa fie propus pentru functia de premier, transmite Agerpres.

Prima reactie a lui Florin Citu dupa nominalizarea pentru functia de prim-ministru

Florin Citu a facut, miercuri seara, la sediul PNL, o prima declaratie dupa ce Biroul Politic National al PNL a decis prin vot ca el sa fie propunerea liberalilor pentru functia de prim-ministru.

Florin Citu este propunerea PNL pentru functia de prim-ministru

Florin Citu este propunerea PNL pentru functia de prim-ministru, a decis, miercuri seara, Biroul Politic National al PNL.

Prima reactie din PSD, dupa ce liberalii au decis sa-l propuna pe Florin Citu ca premier

PSD a avut, miercuri seara, o prima reactie, dupa ce liberalii au decis ca ministrul Finantelor, Florin Citu, sa fie propunerea PNL pentru functia de prim-ministru .

Reactia lui Cristian Tudor Popescu dupa ce liberalii au decis sa-l propuna pe Florin Citu premier

Cristian Tudor Popescu a comentat, miercuri seara, propunerea facuta de PNL pentru functia de premier. Potrivit jurnalistului, Florin Citu este foarte potrivit pentru aceasta functie, fiind un om care cunoaste meseria de finantist, un om care este de buna intentie si de buna constiinta, calitati pe care CTP le considera rare in politica romaneasca.

Florin Citu, propunerea PNL pentru functia de premier O singura abtinere la vot in conducerea PNL UPDATE

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a fost votat de conducerea PNL, cu o singura abtinere, pentru a fi propunerea partidului pentru functia de prim-ministru. Presedintele Klaus Iohannis a fost de acord cu aceasta varianta.

UPDATE Ministrul Finantelor, Florin Citu, este propunerea de premier a PNL Ludovic Orban, sustinut pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor

04 Ludovic Orban a anuntat oficial propunerea lui Florin Citu in functia de premier al Romaniei, din partea PNL Ministrul Finantelor, Florin Citu este propunerea Partidului National Liberal.

Rasturnare de situatie. Florin Citu, validat de PNL pentru functia de premier

Conducerea PNL a luat hotararea ca propunerea de premier liberal cu care partidul sa mearga la consultari este Florin Citu, actualul ministru al Finantelor. Citu a mai fost propunere de premier si in luna februarie, dupa caderea primului Guvern Orban.

Florin Citu: Am votat pentru o economie puternica, o economie care sa nu mai fie ocolita de investitorii straini (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a votat duminica, la ora 12. 00, la Scoala Gimnaziala nr. 24 din Capitala. Oficialul guvernamental a spus ca a votat pentru o economie puternica. Florin.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )