Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Ministrul Finantelor, Florin Citu, este propunerea de premier a PNL Ludovic Orban, sustinut pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor

B1 B1,
UPDATE Ministrul Finantelor, Florin Citu, este propunerea de premier a PNL Ludovic Orban, sustinut pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor

04 Ludovic Orban a anuntat oficial propunerea lui Florin Citu in functia de premier al Romaniei, din partea PNL Ministrul Finantelor, Florin Citu este propunerea Partidului National Liberal. continuă pe B1

Florin Citu este propunerea PNL pentru functia de prim-ministru

Florin Citu este propunerea PNL pentru functia de prim-ministru, a decis, miercuri seara, Biroul Politic National al PNL.

Florin Citu, dupa nominalizarea la functia de premier al Romaniei: Vreau sa le mutumesc colegilor pentru incredere in perioada urmatoare obiectivul este sa formam o majoritate parlamentara, pentru a forma un Guvern (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu este propunerea PNL pentru functia de premier, anuntul a fost facut de liderul liberalilor, Ludovic Orban. Totodata, Orban a anuntat ca PNL va purta negocieri cu USR PLUS si.

Cum a reactionat liderul AUR, George Simion, cand a aflat ca Florin Citu este premierul propus de PNL

Copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), George Simion, a declarat, miercuri seara, ca propunerea lui Florin Citu pentru functia de premier este o gluma, o cacealma cu care presedintele intentioneaza sa isi impuna Guvernul.

Florin Citu, propunerea PNL pentru functia de premier O singura abtinere la vot in conducerea PNL UPDATE

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a fost votat de conducerea PNL, cu o singura abtinere, pentru a fi propunerea partidului pentru functia de prim-ministru. Presedintele Klaus Iohannis a fost de acord cu aceasta varianta.

Orban: Propunerea PNL pentru functia de prim-ministru este Florin Citu A fost ideea presedintelui ca fiecare sa scrie propunerea de premier si amandoi am scris acelasi lucru

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat oficial miercuri seara ca ministrul Finantelor, Florin Citu, este propunerea PNL pentru postul de premier, decizia fiind luata in Biroul Politic National al PNL, cu o singura abtinere. Orban a facut anuntul la finalul sedintei PNL, el venind insotit de Florin Citu. intrebat daca presedintele Klaus Iohannis a acceptat aceasta propunere, Orban a sustinut ca, la ideea lui Iohannis, si el, si seful statului au scris separat, fara sa vada, propunerea de premier si au scris acelasi nume. Catalin Drula: Am luat act de propunerea PNL Citu-premier Noi mergem la Cotroceni cu varianta Ciolos prim-ministru Pana acum nu am discutat cu PNL nici formal, nici informalKelemen Hunor, dupa propunerea lui Forin Citu pentru functia de premier: Noi l-am fi votat pe domnul Citu si in martie, dar s-a retras atunciMarcel Ciolacu: Sa il propui premier pe groparul economiei romanesti este o mare bataie de joc Este momentul ca romanii sa se revolte .

Prima reactie din PSD, dupa ce liberalii au decis sa-l propuna pe Florin Citu ca premier

PSD a avut, miercuri seara, o prima reactie, dupa ce liberalii au decis ca ministrul Finantelor, Florin Citu, sa fie propunerea PNL pentru functia de prim-ministru .

Florin Citu: Am votat pentru o economie puternica, o economie care sa nu mai fie ocolita de investitorii straini (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a votat duminica, la ora 12. 00, la Scoala Gimnaziala nr. 24 din Capitala. Oficialul guvernamental a spus ca a votat pentru o economie puternica. Florin.

Lucian Romascanu: Propunerea lui Florin Citu ca premier este foarte, foarte rea (VIDEO)

Lucian Romascanu, senator PSD, a declarat, miercuri seara, in cadrul Talk B1, moderata de Tudor Musat, ca propunerea PNL, de a-l pune premier pe Florin Citu este una foarte, foarte rea. Propunerea.

Reactia lui Cristian Tudor Popescu dupa ce liberalii au decis sa-l propuna pe Florin Citu premier

Cristian Tudor Popescu a comentat, miercuri seara, propunerea facuta de PNL pentru functia de premier. Potrivit jurnalistului, Florin Citu este foarte potrivit pentru aceasta functie, fiind un om care cunoaste meseria de finantist, un om care este de buna intentie si de buna constiinta, calitati pe care CTP le considera rare in politica romaneasca.

Ludovic Orban a scapat porumbelul. Cum a ajuns, de fapt, Florin Citu sa fie propus premier

Ludovic Orban a explicat, miercuri seara, la sediul PNL, cum a ajuns Florin Citu sa fie propus premier din partea liberalilor pentru urmatorul guvern care se va forma in jurul PNL, alaturi de USR-PLUS si UDMR.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )