Libnet.ro
UNICEF

10:15

Liceu din Giurgiu cu doar 18 elevi admisi/ Zeci de locuri au ramas neocupate

Hotnews Hotnews,
 Liceu din Giurgiu cu doar 18 elevi admisi/ Zeci de locuri au ramas neocupate

Liceul Tehnologic Mihai Viteazul Calugareni din judetul Giurgiu va avea, in urma repartizarii computerizate, doar 18 elevi la cele doua specializari - Industrie alimentara si Protectia mediului. Cei mai multi dintre elevii admisi la acest liceu au medii mai mici de 5, anunta News. ro. Zeci de locuri la licee din mediul rural din Giurgiu au ramas neocupate in urma repartizarii computerizate din acest an. continuă pe Hotnews

BACALAUREAT 2017: Ancheta la un liceu din Suceava dupa ce elevilor li s-a cerut sa plateasca diploma

Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Suceava a demarat o ancheta si a sesizat Ministerul Educatiei, dupa ce la un liceu din Gura Humorului li s-a cerut absolventilor sa achite o anumita s.

FOTO Un liceu din Suceava cere elevilor taxa pentru eliberarea diplomei de Bacalaureat. Mai mult, taie si chitante, desi eliberarea actului este gratuita, conform ministrului Educatiei. Liviu Pop: Voi verifica

Un liceu din Suceava le cere absolventilor claselor a XII-a taxa pentru eliberarea diplomei de Bacalaureat, desi ministrul Educatiei, Liviu Pop, sustine caeducatia este gratuita conform Constitutiei. Mai mult decat atat, potrivit elevilor cuantumul difera de la un caz la altul. Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a cerut verificare a informatiei si daca este un caz izolat sau o situatie generalizata.

UPDATE FOTO Un liceu din Suceava cere elevilor taxa pentru eliberarea diplomei de Bacalaureat. Mai mult, taie si chitante, desi eliberarea actului este gratuita, conform ministrului Educatiei. Liviu Pop: A fost o decizie a Consiliului de Administratie al

Un liceu din Suceava le cere absolventilor claselor a XII-a taxa pentru eliberarea diplomei de Bacalaureat, desi ministrul Educatiei, Liviu Pop, sustine caeducatia este gratuita conform Constitutiei. Mai mult decat atat, potrivit elevilor cuantumul difera de la un caz la altul. Ministrul Educatiei, Liviu Pop, sustine, dupa verificare, ca taxa a fost decisa la nivelul Consiliului de Administratie, desi in Legea Educatiei Nationale nu este prevazuta perceperea unei astfel de taxe. In ceea ce priveste, eventualele masuri cu privire la caz, oficialul a spus ca asteapta finalizarea investigatiilor.

Cinci elevi cu medii de 2 vor studia Matematica-Informatica la un liceu din Teleorman

Cinci elevi care au obtinut medii cuprinse intre 2,04 si 2,77 au fost admisi la Liceul Tehnologic Draganesti-Vlasca din judetul Teleorman, unde vor studia la clasa de Matematica-Informatica, anunta News. ro. Patru elevi au intrat la licee din acest judet cu media 10, acestia optand tot pentru clase de Matematica-Informatica.

REVOLTATOR! Diplome de BAC, eliberate doar contra-cost la un liceu din Suceava

Colegiul Alexandru cel Bun din Gura Humorului le cere absolventilor claselor a XII-a o taxa pentru eliberarea diplomei de Bacalaureat, informeaza HotNews. Culmea situatiei este ca liceul taie si.

Caz grav de violenta la un liceu din Vaslui. Un elev a fost lasat fara ureche dupa ce a fost agresat de profesorul sau

Un elev, in varsta de 15 ani, de la Liceul Ion Mincu din Vaslui, a ajuns la spital cu urechea rupta si un hematom la cap dupa o corectie strasnica aplicata de maistrul sau. Elevul se afla in ti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )