Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liceul din Romania care ofera bursa de 10.500 de euro pe an

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Liceul din Romania care ofera bursa de 10.500 de euro pe an

Elevii care se inscriu in septembrie 2015 la Liceul Avenor din Capitala, institutie privata de invatamant romano-britanic, au sansa sa primeasca o bursa de 10. 500 de euro pe an, echivalenta practic cu taxa de scolarizare anuala. Cum o pot obtine?. continuă pe Wall-Street Ro

Spania: O tabara de romi din Romania, amplasata in centrul Madridului, a fost demolata

O tabara de 69 de romi proveniti din Romania, care era amplasata in centrul Madridului, la cateva sute de metri de cladirea Guvernului spaniol, a fost demolata de autoritati. Federatia Asociatiilor de .

Tabara unor romi din Romania, amplasata in centrul Madridului, a fost demolata

O tabara de 69 de romi proveniti din Romania, care era amplasata in centrul Madridului, la cateva sute de metri de cladirea Guvernului spaniol, a fost demolata de autoritati, anunta Federatia Asociatiilor.

PREMIERA iN CHIRURGIA OFTALMOLOGICA DIN ROMANIA Cel mai precis laser din lume, pentru reducerea dioptriilor, in Clinica de Oftalmologie Ama Optimex

ScapaDeOchelari, divizie a clinicii de oftalmologie Ama Optimex, a adus in Romania sistemul femtolaser VisuMax - Carl Zeiss Meditec, cel mai precis laser din lume, care permite corectarea dioptriilor printr-o interventie minim invaziva, intr-o singura procedura, si corectarea dioptriilor mari, imposibil de corectat pana acum cu ajutorul laserului. Prin introducerea acestei aparaturi de ultima generatie, Ama Optimex este una dintre cele 3 clinici din Europa Centrala si de Est si singura din Romania care ofera operatii pentru reducerea dioptriilor prin tehnicile ReLEx Smile si FemtoLasik, cu ajutorul laserului cu femtosecunde VisuMax. AmaOptimex, prin divizia sa ScapaDeOcheleri, ofera acum solutii complete pentru reducerea dipotriilor si interventii care pana acum puteau fi realizate numai in afara tarii. Pentru prima data, ReLEx SMILE ofera pacientilor posibilitatea de a face o operatie pentru reducerea dioptriilor miopie, astigmatism) printr-o interventie minim invaziva, intr-o singura procedura, fara decuparea si expunerea corneei, cu un laser de inalta precizie cu femtosecunde.

Piata de publicitate din Romania intra pe un trend ascendent

Piata de publicitate din tara noastra intra pe o tendinta ascendenta, startul dat in 2014, dupa 5 ani de criza continuand cu o evolutie pozitiva in urmatorii ani. in acest an, domeniul a inregistrat o crestere de 3,6%, potrivit ultimului raport Zenith Romania Advertising Expenditure Forecast, trimis astazi redactiei.

Revolutia de la 1989 din Romania: 10 zile care au pacalit lumea

Transmis pe 16 decembrie 1994 de postul britanic BBC, Ten Days that Fooled the World 10 zile care au pacalit lumea) reprezinta unul dintre putinele reportaje straine care chestioneaza Revolutia din 1989 din Romania si pe actorii ei.

Sondaj despre tinerii din Romania: 50% dintre cei de peste 18 ani stau cu parintii, aproape 40% isi doresc sa emigreze si 1 din 2 vrea restrangerea drepturilor la avort

Principalele probleme cu care se confrunta Romania sunt coruptia, saracia si lipsa locurilor de munca, cred tinerii cu varste cuprinse intre 15 si 29 de ani. Rezultatele apartin unui sondaj realizat de CURS pentru Fundatia Friedrich Ebert - Romania. Raportul publicat de fundatie arata ca 50% dintre tinerii de peste 18 ani din Romania locuiesc cu parintii si ca, desi peste 80% dintre tineri se declara crestin-ortodocsi, o treime dintre ei spun ca nu cred in Dumnezeu. In plus, autorii studiului noteaza ca raspunsurile cu privire la problema avortului anunta o posibila tema importanta in anii ce vor veni. Mai mult de jumatate din populatia tinerilor doreste restrangerea drepturilor la avort in Romania.

(P) garantii.gothaer.ro: Prima platforma online dedicata vanzarii asigurarilor de garantie de participare la licitatie din Romania

In luna noiembrie, Gothaer Asigurari Reasigurari a lansat platforma garantii. gothaer. ro , prin care companiile care participa la proceduri de achizitie publica din Romania isi pot achizitiona online garantia de participare la licitatie;.

Ne paste o cometa! Hoinarul spatial va fi vizibil din Romania din noaptea de 20 decembrie pana in martie 2015

Cometa C/2014 Q2 Lovejoy va fi vizibila din Romania incepand din noaptea de 20 decembrie pana in martie 2015, informeaza Observatorul Astronomic Amiral Vasile Urseanu. Cometa C/2014 Q2 Lovejoy a fost descoperi.

Propunerea Ungariei la Oscar, in cinematografele din Romania

Filmul Orasul cainilor/ White God, castigatorul marelui premiu al sectiunii Un Certain Regard la Festivalul de la Cannes 2014 si propunerea Ungariei la premiile Oscar 2015, va avea premiera in cinematografele din Romania, in 20 februarie,relateaza Mediafax.

A fost lansatacompetitia pentru titlul de Capitala Culturala Europeana-Romania 2021

Ministrul Culturii, Hegedus Csilla, a anuntat joi, intr-o conferinta de presa, lansarea concursului in urma caruia va fi desemnat orasul din Romania care va primi titlul de Capitala Culturala Europeana in anul 2021, data limita de depunere a candidaturilor fiind 10 octombrie 2015.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )