Libnet.ro
UNICEF

22:45

Tabara unor romi din Romania, amplasata in centrul Madridului, a fost demolata

Antena3 Antena3,
Tabara unor romi din Romania, amplasata in centrul Madridului, a fost demolata

O tabara de 69 de romi proveniti din Romania, care era amplasata in centrul Madridului, la cateva sute de metri de cladirea Guvernului spaniol, a fost demolata de autoritati, anunta Federatia Asociatiilor. continuă pe Antena3

Spania: O tabara de romi din Romania, amplasata in centrul Madridului, a fost demolata

O tabara de 69 de romi proveniti din Romania, care era amplasata in centrul Madridului, la cateva sute de metri de cladirea Guvernului spaniol, a fost demolata de autoritati. Federatia Asociatiilor de .

O tabara de romi din Romania, amplasata in centrul Madridului, a fost demolata

O tabara de 69 de romi proveniti din Romania, care era amplasata in centrul Madridului la cateva sute de metri de cladirea Guvernului spaniol, a fost demolata de autoritati, potrivit Federatiei Asociatiilor de Romani din Europa FADERE).

Sondaj despre tinerii din Romania: 50% dintre cei de peste 18 ani stau cu parintii, aproape 40% isi doresc sa emigreze si 1 din 2 vrea restrangerea drepturilor la avort

Principalele probleme cu care se confrunta Romania sunt coruptia, saracia si lipsa locurilor de munca, cred tinerii cu varste cuprinse intre 15 si 29 de ani. Rezultatele apartin unui sondaj realizat de CURS pentru Fundatia Friedrich Ebert - Romania. Raportul publicat de fundatie arata ca 50% dintre tinerii de peste 18 ani din Romania locuiesc cu parintii si ca, desi peste 80% dintre tineri se declara crestin-ortodocsi, o treime dintre ei spun ca nu cred in Dumnezeu. In plus, autorii studiului noteaza ca raspunsurile cu privire la problema avortului anunta o posibila tema importanta in anii ce vor veni. Mai mult de jumatate din populatia tinerilor doreste restrangerea drepturilor la avort in Romania.

Revolutia de la 1989 din Romania: 10 zile care au pacalit lumea

Transmis pe 16 decembrie 1994 de postul britanic BBC, Ten Days that Fooled the World 10 zile care au pacalit lumea) reprezinta unul dintre putinele reportaje straine care chestioneaza Revolutia din 1989 din Romania si pe actorii ei.

Departamentul de Stat nu stia de inchisoarea CIA din Romania

CIA nu informase Departamentul de Stat despre existenta inchisorii din Romania, situatie pe care ambasadorul Michael Guest a catalogat-o inacceptabila, autoritatile de la Bucuresti cerand in 2006 inchiderea centrului de detentie, rezulta.

Ioan Niculae, cel mai bogat patron din Liga 1 e banuit ca a dat cea mai mare mita din Romania

Ioan Niculae, cel mai bogat om din Romania la concurenta cu Ion Tiriac, este banuit ca ar fi dat o mita uriasa pentru a scapa de un dosar penal.

Cand vine vorba despre inchisorile CIA din Romania, Ponta ne trimite la MAE

Ponta a fost intrebat care este pozitia Guvernului roman in provinta centrelor de detentie CIA in Romania, relevate de presa internationala in baza unui raport al Senatului SUA, si daca va ridica acest subiect in sedinta CSAT sau in alt for.

RE/MAX si-a extins reteaua din Romania cu inca cinci francize

RE/MAX, lider mondial in real-estate si franciza numarul 1 la nivel global pe acest segment, isi continua expansiunea pe plan national si anunta deschiderea a cinci noi birouri, incheind astfel anul cu doisprezece francize in sase mari orase din tara. Compania are deja francize si in alte orase precum Arad si Bucuresti. Din numarul total de birouri, jumatate sunt reprezentate de conversii agentii imobiliare ce au ales sa se afilieze retelei RE/MAX, iar jumatate sunt start-up-uri antreprenori ce si-au dorit inceperea unui business in real-estate.

Lucian Sanmartean, Steaua: Este un moment trist pentru fotbalul din Romania

Lucian Sanmartean considera ca ratarea calificarii in primavara din Liga Europa este un moment trist pentru fotbalul romanesc, iar rezultatul cu Dinamo Kiev, scor 0-2, este unul frustrant.

Ion Iliescu, despre inchisoarea CIA din Romania: Nu am avut cunostinta de asa ceva

Fostul presedinte Ion Iliescu a afirmat ca nu a avut cunostinta despre existenta unei inchisoari a CIA in Romania, relateaza Gandul. in acelasi timp, el a spus ca poate comenta asupra centrului de detentie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )