Libnet.ro
UNICEF

18:30

Lichiditate de peste 2 milioane euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de peste 2 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 9. 794,93 lei 2. 351,04 euro). continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de aproximativ 14 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 14 milioane lei 3,1 milioane euro).

Ponta: Vila 11 din Snagov o vom scoate la vanzare. Basescu o poate cumpara cu 2,5 milioane euro

Vila 11 din Snagov a RA-APPS, de aproape 2. 200 metri patrati, va fi scoasa la vanzare, astfel ca Traian Basescu nu o va mai putea avea ca resedinta decat daca va plati 2,5 milioane euro, suma de evaluare, a.

Octagon a investit 8,1 milioane euro in proiecte

Bilantul pe 2014 al companiei de constructii Octagon Contracting and Engineering cuprinde proiecte noi in valoare totala de 8,1 milioane euro in Bucuresti, Craiova, Slobozia, Arad si Deva), focus pe infrastructura si contractarea celei de a doua faze a proiectului de birouri Hermes Business Campus, arata un comunicat remis azi de companie.

Octagon a alocat 8,1 milioane euro pentru contractele de constructii

Bilantul pe 2014 al companiei de constructii Octagon Contracting and Engineering cuprinde lucrari de constructii in valoare de 8,1 milioane euro pentru: proiecte noi in Bucuresti, Craiova, Slobozia, Arad si Deva), focus pe infrastructura si contractarea celei de a doua faze a proiectului de birouri Hermes Business Campus, arata un comunicat remis azi de companie.

Afacerile constructorului Octagon au scazut anul trecut cu o treime, la 13 milioane euro

Compania de constructii Octagon, detinuta de oameni de afaceri greci, a avut anul trecut o cifra de afaceri de 13 milioane euro, in scadere cu 34% fata de 2013, ca urmare a reducerii investitiilor din domeniu, dar pentru 2015 si-a propus cresterea.

Fost ofiter SRI, retinut dupa ce ar fi luat mita peste doua milioane lei pentru interventii la ANAF

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a fost retinut dupa ce ar fi luat mita peste doua milioane de lei de la administratorul unei firme. El i-a cerut acestuia sa intervina la functionari din Ministerul Finantelor,.

Chiuariu, fost ministru al Justitiei, a cerut 2 milioane euro in dosarul retrocedarilor in care e arestat Hrebenciuc

Tudor Chiuariu a pretins 2 milioane de euro pentru a-l ajuta pe Paltin Sturdza sa obtina retrocedarea padurilor in valoare de peste 300 de milioane de euro. in acest dosar a fost arestat si Viorel Hrebenciuc, iar fata de senatorul Ilie Sarbu s-a inceput urmarirea penala.

Chiuariu, fost ministru al Justitiei, a cerut 2,5 milioane euro in dosarul retrocedarilor in care e arestat Hrebenciuc

Tudor Chiuariu a pretins 2,5 milioane de euro pentru a-l ajuta pe Paltin Sturdza sa obtina retrocedarea padurilor in valoare de peste 300 de milioane de euro. in acest dosar a fost arestat si Viorel Hrebenciuc, iar fata de senatorul Ilie Sarbu s-a inceput urmarirea penala.

Proiecte de peste 600 milioane de euro in Master Plan-ul pentru Portul Constanta

Prima versiune a Master Plan-ului pentru dezvoltarea Portului Constanta a fost transmisa, la finele lunii decembrie, catre Agentia pentru Protectia Mediului Constanta APMC), care organizeaza acum dezbaterea publica necesara eliberarii avizului de mediu.

ZI ISTORICA. Peste 3 MILIOANE de oameni au iesit pe strazile Frantei, la marsurile impotriva terorismului

UPDATE- Desi inca nu exista cifre oficiale pentru evenimentul de duminica de la Paris, estimarile merg pana la 3,7 milioane de oameni in toata Franta. La acest numar se adauga si alte mii de persoane care.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )