Libnet.ro
UNICEF

15:15

Chiuariu, fost ministru al Justitiei, a cerut 2 milioane euro in dosarul retrocedarilor in care e arestat Hrebenciuc

România Liberă România Liberă,
Chiuariu, fost ministru al Justitiei, a cerut 2 milioane euro in dosarul retrocedarilor in care e arestat Hrebenciuc

Tudor Chiuariu a pretins 2 milioane de euro pentru a-l ajuta pe Paltin Sturdza sa obtina retrocedarea padurilor in valoare de peste 300 de milioane de euro. in acest dosar a fost arestat si Viorel Hrebenciuc, iar fata de senatorul Ilie Sarbu s-a inceput urmarirea penala. continuă pe România Liberă

Chiuariu, fost ministru al Justitiei, a cerut 2,5 milioane euro in dosarul retrocedarilor in care e arestat Hrebenciuc

Tudor Chiuariu a pretins 2,5 milioane de euro pentru a-l ajuta pe Paltin Sturdza sa obtina retrocedarea padurilor in valoare de peste 300 de milioane de euro. in acest dosar a fost arestat si Viorel Hrebenciuc, iar fata de senatorul Ilie Sarbu s-a inceput urmarirea penala.

VIDEO Tudor Chiuariu, urmarit in dosarul lui Hrebenciuc, pentru ca ar fi cerut 2 milioane de euro de la Paltin Sturdza ca sa intervina la prefectul de Bacau. DNA: Senatorul, sub control judiciar pentru trafic de influenta si spalare de bani

Directia Nationala Anticoruptie arata, intr-un comunicat de presa transmis sambata, ca procurorii DNA Brasov au dispus punerea in miscare a actiunii penale si luarea masurii controlului judiciar, pe o durata de 30 de zile, din 10 ianuarie pana in 8 februarie inclusiv, fata de senatorul Tudor Alexandru Chiuariu. Fostul ministru al Justitiei este acuzat de trafic de influenta, spalare de bani si aderare la un grup infractional organizat, in dosarul privind retrocedarea a peste 43. 000 de hectare de padure, in care sunt arestati preventiv fostul deputat Viorel Hrebenciuc, deputatul Ioan Adam si beneficiarul retrocedarii, Gheorghe Paltin Sturdza.

Spaga de 2, 5 milioane de euro pentru senatorul Tudor Chiuariu in dosarul retrocedarilor in care este arestat Viorel Hrebenciuc

Senatorul Tudor Chiuariu, fost ministru al Justitiei si deputat de Bacau, este de astazi, 10 ianuarie, urmarit penal si se afla sub control judiciar dupa ce procurorii Anticoruptie au descoperit ca a pretins 2,5 milioane de euro pentru a interveni pe langa fostul prefect al Bacaului, dar si pe langa sefii de la Cadastru si Directia Silvica pentru urgentarea actelor in dosarul retrocedarii ilegale a peste 43 de mii de hectare de padure.

Tudor Chiuariu, urmarit in dosarul lui Hrebenciuc, pentru ca ar fi cerut doua milioane de euro

Senatorul Tudor Chiuariu este urmarit penal in dosarul in care este arestat Viorel Hrebenciuc, fiind acuzat de trafic de influenta, pentru ca ar fi cerut doua milioane de euro ca sa intervina la prefectul de Bacau pentru rezolvarea situatiei privind retrocedarea a peste 43. 000 de hectare de padure, informeaza Mediafax.

Tudor Chiuariu, urmarit in dosarul lui Hrebenciuc. A cerut 2 MIL. euro

Senatorul Tudor Chiuariu este urmarit penal in dosarul in care este arestat Viorel Hrebenciuc, fiind acuzat de trafic de influenta, pentru ca ar fi cerut doua milioane de euro ca sa intervina la prefectul de Bacau pentru rezolvarea situatiei privind.

Metrorex va plati Nei Guard peste 12 milioane euro pentru paza metroului

Metrorex a incheiat la finele anului trecut cu firma Nei Guard un acord-cadru in valoare de 55,9 milioane lei 12,4 milioane euro), inclusiv TVA, cu o durata de doi ani si jumatate, pentru servicii de paza, monitorizare si interventii la metrou.

Fost ministru de Finante PDL: Legea scuteste alocatiile de plata contributiilor la sanatate, dar Guvernul Ponta s-a gandit sa le impoziteze

Legea privind reforma in domeniul sanatatii prevede ca alocatiile pentru copii sunt exceptate de la plata contributiilor la asigurarile sociale de stat, insa Guvernul Ponta s-a gandit sa le impoziteze, pentru a acoperi dezastrul bugetar creat in urma campaniei prezidentiale, sustine deputatul Gheorghe Ialomitianu, fost ministru PDL in guvernarea Boc.

Chiuariu, cercetat de DNA pentru trafic de influenta in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri

Tudor Chiuariu, fost ministru al justitiei aprilie-decembrie 2007), ar fi cercetat in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, in care sunt acuzati Viorel Hrebenciuc si fiul sau, Andrei, precum si Paltin Gheorghe Sturdza, scrie presa, citand surse judiciare.

Orbis a semnat cu Accor un contract de preluare a 46 hoteluri, pentru 142 milioane euro

Orbis, principalul grup hotelier din Polonia, a semnat cu actionarul sau strategic, Accor, contractul de preluare a 46 hoteluri din Europa Centrala si contractul master de licentiere, pretul total pentru aceasta tranzactie fiind de 142,3 milioane de euro, arata un comunicat remis redactiei.

DNA. Perchezitii la Ministerul Agriculturii. Vizati: secretarul de stat Nagy si secretarul general Gaman. Prejudiciu: circa 400 milioane euro

Secretarul de stat Nagy Peter Tamas si segetarul general Virgil Gaman, ambii de la Ministerul Agriculturii implicati in spalarea a circa 400 de milioane de euro. DNA face perchezitii la minister.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )