Libnet.ro
UNICEF

16:45

Lichiditate de aproximativ 14 milioane lei pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de aproximativ 14 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 14 milioane lei 3,1 milioane euro). continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de aproximativ 35 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 35 milioane lei 8 milioane euro).

Mediafax Group, companie detinuta de Adrian Sarbu, a intrat in insolventa cu datorii de 14 milioane de euro

Mediafax Group, companie detinuta de Adrian Sarbu, a intrat oficial in insolventa din cauza datoriilor de aproximativ 14 milioane de euro 62 de milioane de lei), dupa ce in noiembrie societatea a depus la Tribunalul Bucuresti o cerere prin care isi cerea insolventa.

Guvernul a alocat bisericilor, anul trecut, aproape 130 milioane lei

Guvernul a alocat anul trecut pentru biserici aproape 130 milioane lei, prin bugetul de stat, rectificari bugetare si alte acte, in conditiile in care banii acordati in intervalul 2012-2013 pentru construirea si repararea lacasurilor de cult au insumat.

Lichiditate de aproape 3,9 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 17. 003,41 lei 3. 671,49 euro).

Termica SA, somata sa achite facturi restante de peste 18 milioane lei

Producatorul de energie termica a municipiului Suceava, Bionergy SRL, a somat distribuitorul agentului termic, Termica SA, sa achite facturile restante de 18,4 milioane de lei si penalitati de 1,2 milioane de lei, in caz contrar energia furnizata.

Vinietele au adus in bugetul Republicii Moldova 52 de milioane de lei

Vinieta, taxa pentru folosirea drumurilor de catre autovehiculele inmatriculate peste hotare, a adus anul trecut in bugetul Republicii Moldova incasari de aproape 52 de milioane lei.

Teamnet International va incasa 43 milioane lei de la Cadastru pentru actualizarea sistemului IT

Teamnet International va actualiza Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara ANCPI) sistemul informatic integrat de cadastru si publicitate imobiliara E-Terra3), valoarea contractului, atribuit prin licitatie, fiind de 43,03 milioane de lei cu TVA) in urmatoarele 15 luni, potrivit site-ului e-licitatie.

Podul peste Strei, prabusit in urma cu un an, va fi refacut cu sase milioane de lei

Consiliul Judetean Hunedoara va cheltui aproximativ sase milioane de lei pentru reconstruirea podului peste raul Strei, prabusit in luna februarie a anului trecut. SC Drupo a obtinut contractul de proiectare si executie a lucrarilor.

Jucarii contrafacute, in valoare de 1,3 milioane lei, confiscate in Portul Constanta

Politistii au confiscat in Portul Constanta Sud - Agigea cateva mii de jucarii contrafacute, cu o valoare de piata de peste 1,3 milioane de lei. Acestia au deschis un dosar de cercetare penala pe numele administratorului firmelor importatoare, un cetatean roman nascut in Siria.

Excendent bugetar de 6,8 milioane de lei la Primaria Alexandria Banii vor fi folositi pentru investitii

Primaria Alexandria a incheiat anul 2014 cu un excedent bugetar de 6. 566,42 lei. Edilii si-au propus ca, in anul 2015, sa utilizeze din excedent suma de 6. 560 lei in vederea finantarii unor investitii . Acesta a fost subiectul unui proiect de hotarare aprobat, ieri, in plenul sedintei extraordinare a Consiliului local Alexandria.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )