Libnet.ro
UNICEF

14:45

Proiecte de peste 600 milioane de euro in Master Plan-ul pentru Portul Constanta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Proiecte de peste 600 milioane de euro in Master Plan-ul pentru Portul Constanta

Prima versiune a Master Plan-ului pentru dezvoltarea Portului Constanta a fost transmisa, la finele lunii decembrie, catre Agentia pentru Protectia Mediului Constanta APMC), care organizeaza acum dezbaterea publica necesara eliberarii avizului de mediu. continuă pe Ziarul Bursa

Metrorex va plati Nei Guard peste 12 milioane euro pentru paza metroului

Metrorex a incheiat la finele anului trecut cu firma Nei Guard un acord-cadru in valoare de 55,9 milioane lei 12,4 milioane euro), inclusiv TVA, cu o durata de doi ani si jumatate, pentru servicii de paza, monitorizare si interventii la metrou.

MedLife achizitioneaza pachetul majoritar in cadrul grupului medical SAMA/ Mihai Marcu: In 2015 estimam investitii de peste 10 milioane de euro

MedLife a demarat procesul de achizitionare a pachetului majoritar de 55% din grupul de firme Centrul Medical SAMA si Ultratest, unul dintre cei mai importanti operatori medicali din sud-vestul Romaniei. Acesta opereaza in mai multe orase din Oltenia, avand sediul administrativ in Craiova.

Loteria Romana a acordat premii de peste 112,7 milioane euro

Loteria Romana a acordat, in 2014, mai mult de 5,35 premii, totalizand peste 112,7 milioane euro, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Orbis a semnat cu Accor un contract de preluare a 46 hoteluri, pentru 142 milioane euro

Orbis, principalul grup hotelier din Polonia, a semnat cu actionarul sau strategic, Accor, contractul de preluare a 46 hoteluri din Europa Centrala si contractul master de licentiere, pretul total pentru aceasta tranzactie fiind de 142,3 milioane de euro, arata un comunicat remis redactiei.

Teamnet, fosta firma a deputatului Sebastian Ghita, va furniza Agentiei Nationale de Cadastru un sistem IT de aproape 10 milioane de euro

Teamnet International, fosta firma a deputatului Sebastian Ghita, va implementa pentru Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara ANCPI) un sistem informatic integrat de cadastru si publicitate imobiliara, contract de peste 43 milioane lei 9,77 milioane de euro, inclusiv TVA), finantat cu fonduri UE, potrivit unui anunt de atribuire publicat marti in Sistemul Electronic de Achizitii publice SEAP). La sfarsitul anului 2013, Teamnet a mai castigat un contract major cu ANCPI - 212,4 milioane lei 48,2 milioane euro) pentru conversia unor carti funciare intr-o baza de date textuala si arhiva digitala.

Boboteaza la Catedrala de peste 4 milioane de euro din Baia Mare. Sute de oameni s-au adunat pentru a lua apa sfintita

Mare agitatie mare de Boboteaza la Catedrala Episcopala Sfanta Treime din Baia Mare. Aici mii de oameni au venit inarmati cu sticle de plastic, cu borcane si cu ce s-a mai putut aduce pentru a putea lua apa sfintita.

DNA. Perchezitii la Ministerul Agriculturii. Vizati un secretar de stat si secretarul general al ministerului. Prejudiciu: circa 400 milioane euro

Secretarul de stat Nagy Peter Tamas si segetarul general Virgil Gaman, ambii de la Ministerul Agriculturii implicati in spalarea a circa 400 de milioane de euro. DNA face perchezitii la minister.

DNA. Perchezitii la Ministerul Agriculturii. Vizati: secretarul de stat Nagy si secretarul general Gaman. Prejudiciu: circa 400 milioane euro

Secretarul de stat Nagy Peter Tamas si segetarul general Virgil Gaman, ambii de la Ministerul Agriculturii implicati in spalarea a circa 400 de milioane de euro. DNA face perchezitii la minister.

Lichiditate de aproape 3,9 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 17. 003,41 lei 3. 671,49 euro).

UPDATE. Demnitarii Nagy si Gaman, arestati. Europarlamentar PC, urmarit penal pentru spaga de la Ministerul Agriculturii. Prejudiciul: peste 400.000 euro

Europarlamentarul PC Laurentiu Rebega este urmarit penal in dosarul mitei de la Ministerul Agriculturii. El a primit 23. 000 de lei spaga. Inculpati si retinuti pana acum sunt fostul secretar de stat Nagy Peter Tamas, secretarul general Virgil Gaman si doi oameni de afaceri. Demnitarii implicati si cei doi oameni de afaceri retinuti sunt acuzati de spalarea a circa 400. 000 de euro si de luarea, respectiv darea unei mite totale de 40. 000 de euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )