Libnet.ro
UNICEF

20:15

Liderii dreptei dau semnalul primelor intelegeri. Rares Bogdan:Azi veti vedea fum alb.Barna: Am rumegusul in portbagaj

Adevărul Adevărul,
Liderii dreptei dau semnalul primelor intelegeri. Rares Bogdan:Azi veti vedea fum alb.Barna: Am rumegusul in portbagaj

PNL-USR-PLUS-UDMR au reluat vineri negocierile pentru formarea unei coalitii de guvernare. Mai multi lideri atat din PNL cat si din USR-PLUS au dat deja semnale ca s-au ajuns la acorduri, dupa ce, vineri dimineata, sursele Adevarul au dezvaluit cum se vor imparti functiile din noul Executiv. Azi veti vedea fum alb, a mentionat Rares Bogdan. continuă pe Adevărul

Surse. Cum se impart primele functii in stat in urma negocierilor dintre liderii dreptei

Liderii dreptei au ajuns in sfarsit la un acord in privinta impartirii functiilor din noul Executiv, afirma surse politice pentru Adevarul. Astfel, se contureaza scenariul cu Florin Citu in postul de premier iar Ludovic Orban presedinte al Camerei Deputatilor, in timp ce functia de vicepremier si cea de presedinte al Senatului revin catre USR-PLUS.

Surse. Liderii dreptei si-au impartit ministerele. PNL si USR-PLUS, aproape acelasi numar de portofolii. Ce nemultumiri au liberalii

Liderii dreptei au ajuns la o intelegere preliminara in privinta impartirii ministerelor din viitorul Executiv, USR-PLUS primind mai multe portofolii importante precum Sanatate, Economie sau Justitie, au declarat surse politice pentru Adevarul.

Romania, la un pas sa fie lovita de un nou blestem. Gabriela Firea: Iohannis si liderii Dreptei se bat ca chiorii pentru ciolan

Gabriela Firea isi indreapta din nou sagetile catre PNL, avertizand cetatenii de riscul la care tara noastra este expusa, in cazul in care acestia ar prelua din nou conducerea Guvernului. Fostul primar al Capitalei a readus in atentia publicului perioada grea traversata de Romania in anii 90, subliniind faptul ca acele vremuri se pot retrai.

Lovitura pe care o da Rares Bogdan. Ce functie va avea in noul Guvern

Se negociaza pentru formarea viitorului Guvern, iar discutiile din interiorul PNL sunt tot mai dure. Presedintele Klaus Iohannis este de acord sa-l desemneze din nou premier pe Ludovic Orban, daca coalitia PNL, USR-PLUS si UDMR il va propune, scrie Ziarul de Cluj. Ce functie va avea Rares Bogdan in noul Guvern Surse politice spun pentru .

Negocierile pentru coalitia de guvernare. Rares Bogdan: Va fi fum alb azi Dan Barna: Eu am rumegus in portbagaj, e ok

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a spus vineri, la sosirea la Vila Lac 1, unde au loc noi negocieri PNL, USR-PLUS si UDMR ca astazi va iesi fum alb.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )