Libnet.ro
UNICEF

05:15

Liderii lumii condamna atentatul din Berlin. Donald Trump: Flagelul terorist trebuie sa dispara. Astfel de evenimente vor impinge SUA si aliatii iubitori de libertate intr-o actiune comuna impotriva ISIS

România Liberă România Liberă,
Liderii lumii condamna atentatul din Berlin. Donald Trump: Flagelul terorist trebuie sa dispara. Astfel de evenimente vor impinge SUA si aliatii iubitori de libertate intr-o actiune comuna impotriva ISIS

Liderii mondiali au condamnat vehement atentatul din Berlin, declarand ca astfel de evenimente trebuie sa inceteze imediat, iar flagelul terorist trebuie eradicat prin orice mijloace posibile. continuă pe România Liberă

Reteaua jihadista ISIS a revendicat atentatul din Berlin: Este un act de razbunare pentru atacurile din Siria

Reteaua terorista Stat Islamic ISIS) a revendicat, dupa aproape 24 de ore, atentatul din Berlin comis cu un camion de mare tonaj. Autoutilitara a intrat, in plin, in multimea aflata la un targ de Craciun din centrul Berlinului, accidentand mortal 12 persoane si ranind alte 48.

Camionul implicat in atentatul din Berlin apartine unei companii poloneze din Gdansk

Camionul care a provocat carnagiul din Berlin ar apartine unei companii poloneze inregistrate la Gdansk, scrie presa locala, citata de Daily Mirror.

Donald Trump sustine ca atacul de la Berlin si asasinarea ambasadorului rus in Turcia au fost organizate de teroristi islamisti

Presedintele-ales al Statelor Unite, Donald Trump, considera ca atat atacul de la targul de Craciun din Berlin, cat si asasinarea ambasadorului Rusiei in Turcia au fost puse la cale de terorismul islamic.

Elon Musk este noul consilier al lui Donald Trump

Acum cateva zile, in presa de specialitate de peste ocean a aparut o stire conform careia Elon Musk va participa la o intalnire care va avea loc intre liderii tehologiei si noul presedinte al Statelor Unite, Donald Trump, conform Cars. ro .

Sylvester Stallone a refuzat propunerea lui Donald Trump de a face parte din noua administratie a Statelor Unite

Sylvester Stallone a refuzat oferta lui Donald Trump de a face parte din administratia sa, dar actorul nu a respins complet propunerea/. Presedintele ales, Donald Trump ar fi vrut sa il vada pe Sylvester.

Donald Trump devine impaciuitor: Presedintele ales al Statelor Unite s-a intalnit cu unul dintre cei mai aprigi rivali din timpul campaniei electorale

Presedintele ales al Statelor Unite al Americii, Donald Trump, s-a intalnit in weekend cu multimiliardarul mexican Carlos Slim, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, dar si o persoana care.

Bill Gates crede ca Donald Trump ar putea fi un nou John Fitzgerald Kennedy

Miliardarul Bill Gates a precizat intr-un interviu pentru CNBC ca presedintele ales Donald Trump va conduce USA la fel ca John Fitzgerald Kennedy. , Fondatorul Microsoft a rezumat acest gen de carmuire a unei tari prin sintagma conducere americana prin intermediul inovarii.

Donald Trump a fost spionat de serviciile secrete cehoslovace

Serviciul secret comunist din Cehoslovacia l-a spionat indelung pe miliardarul american Donald Trump, iar unul dintre informatori sustinea, in 1977, ca presedintele ales al SUA este complet scutit de impozit pentru urmatorii 30 de ani, scrie The Guardian.

Colegiul Electoral a confirmat victoria lui Donald Trump la alegerile prezidentiale din SUA

Colegiul Electoral federal a confirmat alegerea republicanului Donald Trump la scrutinul prezidential, informeaza politico. com. Cei 538 de membri ai Colegiului s-au intrunit luni pentru a valida rezultatele.

Donald Trump va fi al 45-lea presedinte al SUA. Dupa votul electorilor de luni, el a promis ca va munci din greu si va fi presedintele tuturor

Donald Trump a depasit necesarul de 279 de voturi in Colegiul Electorilor de luni si a facut inca un pas in procedura oficiala de a deveni presedinte al SUA. El a primit 304 voturi, iar contracandidata sa Hillary Clinton a avut doar 227. Alti sapte electori au votat pentru alti candidati, astfel ca Trump a pierdut doua voturi, iar Clinton patru, relateaza CNN.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )