Libnet.ro
UNICEF

16:30

Reteaua jihadista ISIS a revendicat atentatul din Berlin: Este un act de razbunare pentru atacurile din Siria

România Liberă România Liberă,
Reteaua jihadista ISIS a revendicat atentatul din Berlin: Este un act de razbunare pentru atacurile din Siria

Reteaua terorista Stat Islamic ISIS) a revendicat, dupa aproape 24 de ore, atentatul din Berlin comis cu un camion de mare tonaj. Autoutilitara a intrat, in plin, in multimea aflata la un targ de Craciun din centrul Berlinului, accidentand mortal 12 persoane si ranind alte 48. continuă pe România Liberă

Liderii lumii condamna atentatul din Berlin. Donald Trump: Flagelul terorist trebuie sa dispara. Astfel de evenimente vor impinge SUA si aliatii iubitori de libertate intr-o actiune comuna impotriva ISIS

Liderii mondiali au condamnat vehement atentatul din Berlin, declarand ca astfel de evenimente trebuie sa inceteze imediat, iar flagelul terorist trebuie eradicat prin orice mijloace posibile.

Camionul implicat in atentatul din Berlin apartine unei companii poloneze din Gdansk

Camionul care a provocat carnagiul din Berlin ar apartine unei companii poloneze inregistrate la Gdansk, scrie presa locala, citata de Daily Mirror.

Dacian Ciolos: in numele Guvernului Romaniei am transmis deplina compasiune fata de familiile victimelor cumplitului atac din Berlin

Prim ministrul Romaniei, Dacian Ciolos, a transmis, marti dimineata, o scrisoare cancelarului federal Angela Merkel, in care exprima solidaritatea fata de poporul german si sincere condoleante familiilor victimelor tragicului atac din Berlin.

MAE a inceput demersurile pentru a verifica daca printre victimele atentatului din Berlin sunt si cetateni romani

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca ambasada romana in Germania a inceput demersurile pe langa autoritatile din statul german pentru a verifica daca printre victimele incidentului de la targul de Craciun din Berlin.

MAE si Politia Romana verifica daca printre victimele atentatului din Berlin sunt si cetateni romani

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca ambasada romana in Germania a inceput demersurile pe langa autoritatile din statul german pentru a verifica daca printre victimele incidentului de la targul de Craciun din Berlin.

Camionul care a intrat in multime la Targul de Craciun din Berlin apartine unei companii poloneze din Gdansk/ Proprietarul companiei confirma disparitia soferului sau

Camionul care a intrat luni in multime la Targul de Craciun din Berlin apartine unei companii poloneze inregistrate la Gdansk, scrie presa locala, citata de Daily Mirror. Proprietarul companiei, identificat drept Ariel Zurawski, a dat un interviu postului polonez de radio TVN24. El a precizat ca varul sau urma sa mearga la Berlin cu camionul si ca urma sa petreaca noaptea in oras. El a adaugat ca nu crede ca varul sau a facut un astfel de accident grav, pentru ca avea experienta de 15 ani ca sofer de camion, potrivit News. ro. Patronul companiei a confirmat si pentru AFP ca soferul de pe camionul in cauza a disparut.

VIDEO. Atacul oribil de la targul de Craciun din Berlin. Turistii care au scapat de moarte descriu cosmarul: Am vazut trupul unui copil care zacea sub camion. Un american a scapat cu viata pentru ca s-a oprit sa raspunda la un SMS

Turistii care s-au aflat, luni seara, in piata din Berlin unde un camion a intrat in multimea adunata la targul de Craciun, au certitudinea ca initiativa soferului a avut caracter intentional. Astfel, unii martori povestesc ca autovehicolul a avut viteza de aproximativ 40 de kilometri/ora, in timp ce altii spun ca a avut luminile farurilor inchise.

Am vazut haosul! Erau cadavre peste tot... Marturii cutremuratoare dupa atacul din Berlin (VIDEO)

Detalii cutremuratoare au oferit martorii atentatului din Berlin. Oameni raniti, lacrimi, haos, disperare - acestea sunt doar cateva dintre cuvintele pe care le-au folosit cei care au fost prezenti luni la un.

Surse: Atacatorul din Berlin, liber si inarmat! Pakistanezul retinut neaga orice implicare in atentat

Pakistanezul de 23 de ani suspectat ca ar fi autorul atacului de luni din Berlin neaga orice fel de implicare, informeaza Bild. Potrivit unor surse citate de publicatia germana, adevaratul atacator inca.

Politia efectueaza perchezitii la cel mai mare centru de refugiati din Berlin. Mass-media locala sustine ca principalul suspect al atacului terorist de la targul de Craciun ar fi locuit acolo, alaturi de alti solicitanti de azil

Forte speciale din cadrul politiei germane au descins, marti dimineata, in cel mai mare centru de refugiati din Berlin, un hangar din incinta fostului Aeroport Tempelhof, in care se sunt cazati solicitanti de azil. Potrivit publicatiei The Independent, principaul suspect al atacului de la targul de Craciun, unde 12 persoane au murit si alte 48 au fost ranite, retinut de politie, ar fi locuit acolo.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )