Libnet.ro
UNICEF

20:00

Liderul PSD Satu Mare, Mircea Govor, in arest la domiciliu

Antena3 Antena3,
Liderul PSD Satu Mare, Mircea Govor, in arest la domiciliu

Instanta suprema a decis, joi, luarea masurii arestului la domiciliu in cazul presedintelui PSD Satu Mare, Mircea Govor, vicepresedinte al Consiliului Judetean, in dosarul in care este acuzat de santaj si. continuă pe Antena3

Vicepresedintele CJ Satu Mare, Mircea Govor, retinut pentru folosire a influentei si santaj

Procurorii din cadrul DNA - Serviciul Teritorial Oradea au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore, incepand cu data de 16 decembrie 2015, a vicepresedintelui Consiliului Judetean Satu Mare, Mircea Govor, cu privire la savarsirea infractiunilor de folosire a influentei sau autoritatii, de catre o persoana care detine o functie de conducere in cadrul unui partid politic, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, santaj in forma agravata.

Cele 6 pacate infractionale ale vicepresedintelui CJ Satu Mare, Mircea Govor, retinut de procurorii DNA, pentru 24 de ore

Conform comunicatului DNA, Mircea Govor a fost retinut, pentru 24 de ore, fiind acuzat de procurori de savarsirea a 6 infractiuni, dupa cum urmeaza: 2 infractiuni de trafic de influenta, in calitate de sef al PSD Satu Mare si 4, de santaj in forma agravata, in calitate de mentor al unei publicatii locale, de vicepresedinte al CJ Satu Mare, sau de presedinte al PSD Satu Mare.

Vicepresedintele CJ Satu Mare Mircea Govor, la iCCJ pentru arestare preventiva

Vicepresedintele Consiliului Judetean CJ) Satu Mare, Mircea Vasile Govor, este prezentat, joi, inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ) cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. El a fost retinut miercuri seara de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru mai multe fapte de santaj si folosirea influentei de catre o persoana care detine o functie de conducere in cadrul unui partid politic in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

Deputatul Dolineaschi, urmarit penal, in dosarul sefului PSD Satu Mare. in acelasi dosar, audiat si Dragnea

Deputatul Andrei Dolineaschi este urmarit penal in dosarul presedintelui PSD Satu Mare, Mircea Govor, pentru complicitate la folosirea influentei sau autoritatii.

Deputatul Andrei Dolineaschi, urmarit penal, in dosarul sefului PSD Satu Mare. in acelasi dosar, audiat si Dragnea

Deputatul Andrei Dolineaschi este urmarit penal in dosarul presedintelui PSD Satu Mare, Mircea Govor, pentru complicitate la folosirea influentei sau autoritatii.

Liviu Dragnea, audiat la DNA, in dosarul sefului PSD Satu Mare: Ce am declarat in fata procurorilor nu voi declara in fata dumneavoastra

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este audiat in calitate de martor la DNA, in dosarul in care vicepresedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, este acuzat de sanjaj si interventii la persoane.

Liviu Dragnea, audiat la DNA in dosarul liderului PSD Satu Mare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este audiat la DNA in dosarul in care vicepresedintele Consiliului Judetean Satu Mare, Mircea Vasile Govor, lider al filialei judetene a PSD, a fost retinut de procurorii DNA pentru fapte de coruptie, informeaza Mediafax.

Vicepresedintele CJ Satu Mare Mircea Vasile Govor, prezentat iCCJ pentru arestare preventiva

ACTUALIZARE 09:24 Vicepresedintele Consiliului Judetean Satu Mare Mircea Vasile Govor este prezentat, astazi, inaltei Curti de Casatie si Justitie cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, transmit surse din presa.

Vicepresedintele CJ Satu Mare a fost retinut de procurorii DNA

Vicepresedintele Consiliului Judetean Satu Mare, Mircea Vasile Govor, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA. Presedintele PSD Satu Mare este acuzat de santaj si interventii la persoane din conducerea.

Cine este Mircea Govor:fost afacerist, fost presedinte de club de fotbal si politician influent la nivelul judetului Satu Mare, retinut de DNA

Ieri, vicepresedintele CJ Satu Mare, Mircea Govor, presedinte al filialei judetene a PSD, a fost retinut, pentru 24 de ore. Acesta este in politica de aproximativ 16 ani si este unul dintre cei mai influenti politicieni din Satu Mare. Conform declaratiilor de avere, traieste din salariul de vicepresedinte al CJ Satu Mare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )