Libnet.ro
UNICEF

11:15

Deputatul Andrei Dolineaschi, urmarit penal, in dosarul sefului PSD Satu Mare. in acelasi dosar, audiat si Dragnea

România Liberă România Liberă,
Deputatul Andrei Dolineaschi, urmarit penal, in dosarul sefului PSD Satu Mare. in acelasi dosar, audiat si Dragnea

Deputatul Andrei Dolineaschi este urmarit penal in dosarul presedintelui PSD Satu Mare, Mircea Govor, pentru complicitate la folosirea influentei sau autoritatii. continuă pe România Liberă

Deputatul Dolineaschi, urmarit penal, in dosarul sefului PSD Satu Mare. in acelasi dosar, audiat si Dragnea

Deputatul Andrei Dolineaschi este urmarit penal in dosarul presedintelui PSD Satu Mare, Mircea Govor, pentru complicitate la folosirea influentei sau autoritatii.

Liviu Dragnea, audiat ca martor la sediul DNA, in dosarul lui Govor

ACTUALIZARE 16:15 Dragnea: Nu repet public ce am spus in fata procurorilor Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a parasit sediul DNA, afirmand: Nu repet public ce am spus in fata procurorilor. *ACTUALIZARE 15:20 Deputatul Andrei Dolineaschi, urmarit penal pentru complicitate in dosarul in dosarul vicepresedintelui CJ Satu Mare *ACTUALIZARE 14:04 Dragnea, despre retinerea lui Govor: Vreau sa spun ca imi pare foarte rau.

Liviu Dragnea, audiat la DNA, in dosarul sefului PSD Satu Mare: Ce am declarat in fata procurorilor nu voi declara in fata dumneavoastra

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este audiat in calitate de martor la DNA, in dosarul in care vicepresedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, este acuzat de sanjaj si interventii la persoane.

Liviu Dragnea, audiat la DNA in dosarul liderului PSD Satu Mare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este audiat la DNA in dosarul in care vicepresedintele Consiliului Judetean Satu Mare, Mircea Vasile Govor, lider al filialei judetene a PSD, a fost retinut de procurorii DNA pentru fapte de coruptie, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )