Libnet.ro
UNICEF

19:30

Liderul retelei Al Qaida: Trebuie sa facem ca America sa sangereze

Antena3 Antena3,
Liderul retelei Al Qaida: Trebuie sa facem ca America sa sangereze

Liderul retelei teroriste Al Qaida, egipteanul Ayman al-Zawahiri, a chemat la un nou atac impotriva SUA si la boicotarea Americii si a aliatilor sai, intr-un mesaj audio difuzat pe forumurile jihadiste,. continuă pe Antena3

Liderul Al-Qaida: Trebuie sa facem ca America sa sangereze din punct de vedere economic.

Liderul retelei teroriste Al-Qaida a indemnat la atacarea si la boicotarea Statelor Unite si aliatilor sai, intr-un mesaj audio difuzat pe forumuri jihadiste, cu ocazia implinirii a 12 ani de la atentatele din 11 septembrie, informeaza Mediafax. Trebuie sa facem ca America sa sangereze din punct de vedere economic si sa o obligam sa continue sa faca cheltuieli uriase cu securitatea, a declarat Ayman al-Zawahiri, un egiptean care l-a succedat pe Osama ben Laden la conducerea Al-Qaida.

Liderul Al-Qaida, Ayman al-Zawahiri, indemna la atacarea si boicotarea Americii

Liderul retelei teroriste Al-Qaida, Ayman al-Zawahiri, a indemnat la atacarea si la boicotarea Statelor Unite si aliatilor sai, intr-un mesaj audio difuzat pe forumuri jihadiste, cu ocazia implinirii a 12 ani de la atentatele din 11 septembrie, a anuntat joi site-ul de supraveghere SITE, citat de AFP.

Liderul Al Qaida cheama la un nou atac impotriva SUA

Liderul retelei internationale teroriste Al Qaida, egipteanul Ayman al-Zawahiri, a chemat la un nou atac impotriva SUA si la boicotarea Americii si a aliatilor sai, intr-un mesaj audio difuzat pe forumurile jihadiste, a informat ieri Centrul american de monitorizare a site-urilor islamiste SITE, informeaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )