Libnet.ro
UNICEF

16:45

Liderul socialistilor din Republica Moldova: Nu vom sustine candidaturile coalitiei minoritare

B1 B1,
Liderul socialistilor din Republica Moldova: Nu vom sustine candidaturile coalitiei minoritare

Liderul Partidului Socialistilor din Republica Moldova PSRM), Igor Dodon a declarat ca formatiunea pe care o conduce nu va sustine niciun candidat propus la functia de premier de catre alianta minoritara,. continuă pe B1

Romania face apel la unirea fortelor pro-europene din Republica Moldova

Ministerul Afacerilor Externe din Romania face apel catre toate fortele pro-europene din Republica Moldova sa dea dovada de responsabilitate si solidaritate, pentru constituirea unei aliante solide care sa sustina un guvern angajat in continuarea procesului de integrare europeana, transmite IPN.

Cele mai frumoase manastiri din Republica Moldova

Bisericile si manastirile din Republica Moldova au avut enorm de suferit in perioada sovietica: cele mai frumoase manastiri si biserici au fost inchise si transformate in depozite, sali de sport, cluburi sau spitale.

MAE: Fortele pro-europene din Republica Moldova trebuie sa dea dovada de responsabilitate si solidaritate

Fortele proeuropene din Moldova trebuie sa dea dovada de responsabilitate si de solidaritate pentru a forma o alianta solida care sa sustina un Guvern angajat in continuarea integrarii europene, spune MAE, du.

Republica Moldova: Liberalii vor vota doar pentru un guvern din care nu fac parte reprezentantii Partidului Comunist

Liderul liberal din Republica Moldova Mihai Ghimpu a anuntat ca Partidul Liberal va vota doar pentru un guvern format in cadrul aliantei dintre Partidul Democrat Liberal PLDM), Partidul Democrat PDM) si Partidul.

Politician Fidesz, depistat cu 30.000 de euro falsi pe care sustine ca ii are din Republica Moldova

Aron Veres, liderul organizatiei de tineret a partidului ungar Fisesz aflat la guvernare), a fost depistat de politie avand asupra sa 30. 000 de euro in bancnote false, politicianul afirmand ca a primit banii de la un cetatean moldovean, potrivit site-ului Politics. hu.

Republica Moldova, din nou la mana comunistilor lui Voronin

Evolutiile politice de la Chisinau converg fie spre alegeri anticipate dezastruoase pentru partidele pro-europeen, fie spre o guvernare etichetata pro-europeana, dar controlata din umbra de comunistii lui Vladimir Voronin.

Proiect european pentru reforma sanatatii mintale in Republica Moldova

Experti in sanatate mintala comunitara din Olanda, Elvetia si Romania au initiat miercuri programul de instruire a specialistilor din serviciile de sanatate mintala comunitara din raioanele Orhei, Soroca, Cimislia si Cahul.

Seful Armatei Romane: Analizam ipoteza extinderii conflictului spre Republica Moldova

Seful Statului Major General al Armatei, general-locotenentul Nicolae Ciuca, a declarat, miercuri, intr-un interviu acordat Realitatea TV, ca extinderea conflictului din Ucraina, asupra Republicii Moldova, este o ipoteza pe care Armata Romana o are in analiza.

Liderul opozitiei din Ungaria: Vizita lui Vladimir Putin la Budapesta este un esec al diplomatiei ungare

Liderul opozitiei ungare, Ferenc Gyurcsany, a apreciat vineri ca vizita de saptamana viitoare la Budapesta a presedintelui rus Vladimir Putin reprezinta un esec al diplomatiei ungare, informeaza agentia.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )