Libnet.ro
UNICEF

01:05

Republica Moldova: Liberalii vor vota doar pentru un guvern din care nu fac parte reprezentantii Partidului Comunist

B1 B1,
Republica Moldova: Liberalii vor vota doar pentru un guvern din care nu fac parte reprezentantii Partidului Comunist

Liderul liberal din Republica Moldova Mihai Ghimpu a anuntat ca Partidul Liberal va vota doar pentru un guvern format in cadrul aliantei dintre Partidul Democrat Liberal PLDM), Partidul Democrat PDM) si Partidul. continuă pe B1

Ghimpu reitereaza ca liberalii vor vota Guvernul doar in cadrul unei aliante PLDM- PDM-PL

Fractiunea PL va vota candidatul PLDM la functia de prim-ministru numai in cadrul unei aliante PLDM, PDM si PL, a declarat liderul PL, Mihai Ghimpu, dupa consultarile de sambata, 14 februarie, cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, transmite IPN.

Romania face apel la unirea fortelor pro-europene din Republica Moldova

Ministerul Afacerilor Externe din Romania face apel catre toate fortele pro-europene din Republica Moldova sa dea dovada de responsabilitate si solidaritate, pentru constituirea unei aliante solide care sa sustina un guvern angajat in continuarea procesului de integrare europeana, transmite IPN.

Cum merge la razboi Republica Moldova. Cine vor fi cei trimisi in prima linie

Razboiul din Ucraina si situatia geopolitica si militara regionala actuala genereaza multe intrebari despre cum stau lucrurile in Republica Moldova la nivel de legislatie in ceea ce priveste o eventuala situatie de conflict.

Cele mai frumoase manastiri din Republica Moldova

Bisericile si manastirile din Republica Moldova au avut enorm de suferit in perioada sovietica: cele mai frumoase manastiri si biserici au fost inchise si transformate in depozite, sali de sport, cluburi sau spitale.

Liderul socialistilor din Republica Moldova: Nu vom sustine candidaturile coalitiei minoritare

Liderul Partidului Socialistilor din Republica Moldova PSRM), Igor Dodon a declarat ca formatiunea pe care o conduce nu va sustine niciun candidat propus la functia de premier de catre alianta minoritara,.

Alina Gorghiu, despre votul in cazul Vosganian: Un accident. Parlamentarii PNL care nu vor vota la vedere nu respecta o decizie asumata de partid

Copresedintele PNL Alina Gorghiu critica votul senatorilor liberali in cazul lui Varujan Vosganian, pe care il califica drept un accident, precizand totodata ca parlamentarii PNL care nu vor vota la vedere.

MAE: Fortele pro-europene din Republica Moldova trebuie sa dea dovada de responsabilitate si solidaritate

Fortele proeuropene din Moldova trebuie sa dea dovada de responsabilitate si de solidaritate pentru a forma o alianta solida care sa sustina un Guvern angajat in continuarea integrarii europene, spune MAE, du.

Republica Moldova, din nou la mana comunistilor lui Voronin

Evolutiile politice de la Chisinau converg fie spre alegeri anticipate dezastruoase pentru partidele pro-europeen, fie spre o guvernare etichetata pro-europeana, dar controlata din umbra de comunistii lui Vladimir Voronin.

Republica Moldova a pus problema liberei circulatiei in Zona de Securitate

Delegatia moldoveneascala Comisia Unificata de Control a facut un apel catre celelalte delegatii cu solicitarea de a contribui la identificarea unei solutii viabile pentru a elimina barierele existente in calea liberei circulatii. Discutiile in contradictoriu au aratat insa ca delegatiile au pozitii divergente, iar o viziune consolidata nu poate fi obtinuta.

Seful Armatei Romane: Analizam ipoteza extinderii conflictului spre Republica Moldova

Seful Statului Major General al Armatei, general-locotenentul Nicolae Ciuca, a declarat, miercuri, intr-un interviu acordat Realitatea TV, ca extinderea conflictului din Ucraina, asupra Republicii Moldova, este o ipoteza pe care Armata Romana o are in analiza.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )