Libnet.ro
UNICEF

14:00

MAE: Fortele pro-europene din Republica Moldova trebuie sa dea dovada de responsabilitate si solidaritate

Antena3 Antena3,
MAE: Fortele pro-europene din Republica Moldova trebuie sa dea dovada de responsabilitate si solidaritate

Fortele proeuropene din Moldova trebuie sa dea dovada de responsabilitate si de solidaritate pentru a forma o alianta solida care sa sustina un Guvern angajat in continuarea integrarii europene, spune MAE, du. continuă pe Antena3

Cele mai bune universitati din Republica Moldova

In Republica Moldova exista 28 de institutii de invatamant superior. Dintre acestea, 17 sunt de stat, iar 11 private. Cele mai bune universitati din Republica Moldova pot fi gasite nu doar la Chisinau, dar si la nordul sau in sudul tarii. Haideti sa vedem cateva dintre ele.

Cele mai frumoase manastiri din Republica Moldova

Bisericile si manastirile din Republica Moldova au avut enorm de suferit in perioada sovietica: cele mai frumoase manastiri si biserici au fost inchise si transformate in depozite, sali de sport, cluburi sau spitale.

Proiect european pentru reforma sanatatii mintale in Republica Moldova

Experti in sanatate mintala comunitara din Olanda, Elvetia si Romania au initiat miercuri programul de instruire a specialistilor din serviciile de sanatate mintala comunitara din raioanele Orhei, Soroca, Cimislia si Cahul.

Cum vrea Iurie Leanca sa conduca Republica Moldova. Programul de guvernare pentru anul 2015

Iurie Leanca a facut public programul de guvernare in baza caruia va incerca sa obtina joi investirea din partea Parlamentului Republicii Moldova.

Seful Armatei Romane: Analizam ipoteza extinderii conflictului spre Republica Moldova

Seful Statului Major General al Armatei, general-locotenentul Nicolae Ciuca, a declarat, miercuri, intr-un interviu acordat Realitatea TV, ca extinderea conflictului din Ucraina, asupra Republicii Moldova, este o ipoteza pe care Armata Romana o are in analiza.

Igor Dodon, liderul socialistilor din R.Moldova: Vladimir Putin este un politician exemplu pentru mine

Igor Dodon, liderul Partidului Socialistilor din Republica Moldova PSRM), afirma ca presedintele rus Vladimir Putin este pentru el un politician exemplu, acesta fiind un statalist si un patriot puternic, transmite Unimedia. info.

Sorin Oprescu: Sapte hectare din Parcul Herastrau trebuie sa revina in proprietatea Primariei Capitalei

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat joi ca terenul de sapte hectare din parcul Herastrau, pe care Carol I l-a lasat mostenire bucurestenilor, este domeniu public si nu poate fi instrainat. Curtea de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )