Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liderul opozitiei din Ungaria: Vizita lui Vladimir Putin la Budapesta este un esec al diplomatiei ungare

B1 B1,
Liderul opozitiei din Ungaria: Vizita lui Vladimir Putin la Budapesta este un esec al diplomatiei ungare

Liderul opozitiei ungare, Ferenc Gyurcsany, a apreciat vineri ca vizita de saptamana viitoare la Budapesta a presedintelui rus Vladimir Putin reprezinta un esec al diplomatiei ungare, informeaza agentia. continuă pe B1

Vizita lui Vladimir Putin la Budapesta este un esec al diplomatiei ungare. Cine face aceasta afirmatie

Liderul opozitiei ungare, Ferenc Gyurcsany, a insistat vineri ca vizita de saptamana viitoare la Budapesta a presedintelui rus Vladimir Putin reprezinta un esec al diplomatiei ungare, relateaza MTI, citata de Mediafax.

Igor Dodon, liderul socialistilor din R.Moldova: Vladimir Putin este un politician exemplu pentru mine

Igor Dodon, liderul Partidului Socialistilor din Republica Moldova PSRM), afirma ca presedintele rus Vladimir Putin este pentru el un politician exemplu, acesta fiind un statalist si un patriot puternic, transmite Unimedia. info.

Vladimir Putin i-a oferit o arma Kalasnikov presedinteului egiptean, cu ocazia unei vizite la Cairo (Video)

Presedintele rus, Vladimir Putin, care efectueaza o vizita in Egipt, i-a oferit o arma Kalasnikov omologului sau egiptean, Abdel Fattah al-Sisi. Cadoul ar putea anunta semnarea unui acord in valoare de 3,5.

Vladimir Putin i-a oferit o arma Kalasnikov presedinteului egiptean, cu ocazia unei vizite la Cairo (VIDEO)

Presedintele rus, Vladimir Putin, care efectueaza o vizita in Egipt, i-a oferit o arma Kalasnikov omologului sau egiptean, Abdel Fattah al-Sisi. Cadoul ar putea anunta semnarea unui acord in valoare de 3,5.

VIDEO Vladimir Putin i-a oferit o arma Kalashnikov omologului sau egiptean, cu ocazia unei vizite la Cairo

Presedintele rus Vladimir Putin, care efectueaza o vizita in Egipt, i-a oferit o arma Kalashnikov omologului sau egiptean, Abdel Fattah al-Sisi, cu care a mers la Opera din Cairo, apoi au luat cina impreuna, relateaza The Independent, citat de Mediafax.

Vladimir Putin a dat cadou un Kalasnikov unui politician egiptean

Presedintele rus, Vladimir Putin, care efectueaza o vizita in Egipt, i-a oferit o arma Kalasnikov omologului sau egiptean, Abdel Fattah al-Sisi, cu care a mers la Opera din Cairo, apoi au luat cina.

Vladimir Putin si-a pierdut rabdarea: ce a facut in timpul negocierilor de la Minsk VIDEO

Presedintele rus Vladimir Putin, si-a pierdut rabdarea in timpul discutiilor de la Minsk, capitala Belarusului, unde a discutat cu Petro Porosenko, Angela Merkel si Francois Hollande. Liderul de la Kremlin a rupt in doua pixul pe care il tinea in mana,.

Negocieri maraton la Minsk. Vladimir Putin anunta ca s-a ajuns la un acord. Armistitiul va intra in vigoare duminica

UPDATE: Vladimir Putin da asigurari ca a fost gasit un acord cu Ucraina, anuntant ca focurile se vor opri incepand cu 15 februarie, potrivit publicatiei NouvelObservatoir. La orele 10, Vladimir Putin a anuntat.

Nivel record al increderii rusilor in Vladimir Putin

Increderea cetatenilor rusi in presedintele Vladimir Putin a ajuns la un nou maxim istoric, potrivit unui sondaj publicat recent si citat de postul de televiziune Russia Today.

Lasata la cheremul lui Vladimir Putin, Ucraina risca sa ajunga precum Cecenia

Acordul de la Minsk privind conflictul ucrainean are sanse mici sa-i limiteze ambitia lui Vladimir Putin de a crea un stat marioneta in estul Ucrainei, care ar putea fi folosit pentru a sabota restul tarii, sustin analistii. in disputa cu Rusia e nevoie de mai multa creativitate si de mai mult angajament din partea SUA, altfel Putin isi va consolida victoria, va gasi punctele slabe in arhitectura europeana si va face o noua miscare ofensiva.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )