Libnet.ro
UNICEF

20:30

Liga I: ASA Targu Mures - FC Viitorul 1-1 in Play-off

Hotnews Hotnews,
 Liga I: ASA Targu Mures - FC Viitorul 1-1 in Play-off

FC Viitorul, ocupanta locului cinci in clasamentul play-off-ului Ligii 1, a remizat, joi, scor 1-1, in meciul jucat in deplasare cu ASA Tg. Mures, din etapa a patra a play-off-ului Ligii 1. continuă pe Hotnews

Liga I: ASA Tg. Mures - Viitorul 1-1. Cu un om in minus, gazdele au profitat de inca o eroare a portarului Pecanha

In ziua in care a primit anuntul interdicitiei de a juca in Europa, ASA Targu Mures a facut egal pe teren propriu cu Viitorul, scor 1-1.

LIVE Liga 1: CSU Craiova-Botosani (16:00) si ASA Tg.Mures-Viitorul (20:30)

Etapa intermediara din Liga 1 continua, miercuri, cu alte doua meciuri:CSU Craiova-Botosani 16:00) si ASA Tg. Mures-Viitorul 20:30).

Viitorul scapa printre degetele lui Pecanha victoria la Targu Mures

ASA Tg. Mures a obtinut un punct in extremis in fata celor de la Viitorul dupa un 1-1 obtinut cu sansa in finalul meciului.

ASA Tg Mures, in afara Europei, pentru un an de zile

ASA Targu Mures a fost exclusa pentru un sezon din cupele europene, din cauza incalcarii reglementarilor financiare impuse de Uniunea Europeana de Fotbal, a anuntat joi forul continental, intr-un comunicat postat pe site-ul sau oficial.

Automobile Bavaria a deschis un showroom BMW in Targu Mures

Automobile Bavaria, cea mai mare retea de dealeri BMW din Europa Centrala si de Est, care detine 12 dealeri BMW, trei centre MINI service si singurul service Rolls-Royce din sud-estul Europei, a deschis o noua locatie BMW in orasul Targu Mures.

Magistrat de la Judecatoria Targu Mures, sanctionat disciplinar

Un magistrat de la Judecatoria Targu Mures a fost sanctionat disciplinar de Consiliul Superior al Magistraturii CSM), pentru intarzieri in solutionarea cauzelor, scrie Agerpres.

LIVE Liga 1: CSU Craiova-FC Botosani 2-1. Gazdele in zece oameni

Etapa intermediara din Liga 1 continua, miercuri, cu alte doua meciuri:CSU Craiova-Botosani 16:00) si ASA Tg. Mures-Viitorul 20:30).

O tanara din judetul Mures, aleasa cititorul anului 2016. Ce a trebuit sa faca pentru a primi aceasta distinctie

O tanara din Targu-Mures a castigat finala pe tara la concursul Batalia Cartilor. Ligia Ungur are doar 17 ani, iar la varsta ei deja are mai multe pasiuni bine definite. Tinerei ii place sa citeasca, sa joace teatru si sa faca fotografii.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )